Лідерка політичної партії "Батьківщина" Юлія Тимошенко вляпалася у черговий скандал зі своєю передвиборчою агітацією.

Її піарники поширили відео, на якому Тимошенко ныбито підтримує бразильський письменник Пауло Коельйо. Фільм починається із розповіді Коельйо про Юлію Тимошенко. Відзначимо, багато хто розцінив відео як агітацію Коельо на користь Тимошенко.

Сам же ж письменник заявив, що ніколи не записував жодного повідомлення з підтримкою Юлії Тимошенко на президентських виборах. Про це Коельйо написав у Twitter.

Ймовірний кандидат в президенти України Юлія Тимошенко відреагувала на скандал, який піднявся в ЗМІ і заявила, що не вважає опубліковане на сайті партії "Батьківщина" відео з письменником Пауло Коельо передвиборною агітацією.

Популярні новини зараз
Подорожчання до 90%: споживачам анонсували "сюрпризи" рахунках за комуналку Хліб, молоко, м'ясо та навіть яйця: в Україну несеться різке подорожчання на важливі продукти Українців поставили у жорсткі рамки: почнуть обмежувати Що насправді роблять контролери з вашими лічильниками: чого боятися, а чого не варто
Показати ще

"Ніякої агітації не було, це був біографічний фільм про останні 15 років мого життя, і там були використані документальні кадри, які, на мій погляд, абсолютно коректні", - заявила політик.

Відзначимо, в відео письменник говорив про те, що у Тимошенко є харизма, вона сильна особистість.

Нагадаємо, публікацію відео лідером партії "Батьківщина" Юлією Тимошенко прокоментував Пауло Коельо. У своєму Twitter він підкреслив, що ніколи не записував звернення з підтримкою Тимошенко. Письменник зазначив, що навіть якщо лідер "Батьківщини" "подобається йому як людина", у нього немає повноважень втручатися в українську політику.

Як повідомляв портал Знай.ua, Порошенко оскандалився передвиборчою агіткою

Також Знай.ua писав, Вакарчук і Зеленський вщент рознесуть старих політиків: немає альтернативи