Володимиру Зеленському, кандидату в президенти, 25 січня, виповнюється 41 рік. Напередодні "КП" в Україні" провели бесіду з батьком успішного артиста і політика.

Якщо ви думаєте, що Зеленський-старший відомий у Кривому Розі як "тато Вови", то це не так! Для багатьох тут все навпаки: це "Зе президент" – син легендарного Олександра Семеновича.

Він викладав тисячам студентів, про його чарівності, строгості і харизмі дійсно ходять легенди. "Знаменита школа Зеленського з підготовки айтішників" - це характеристика колег.

Якщо говорити відверто: я з Вовою з-за Кличка посварився. Я був спортсмен і дивлюся <! --EndFragment--> інакше. Кличко адже Олімпійський чемпіон, найкращий у світі серед професіоналів! Адже тупий спортсмен великим ніколи не стане, а Кличко великий! Таку людину не треба було б чіпати, а вони його…

Я був гордий за Вову по-справжньому, коли він виграв "Танці з зірками". Так він виграв! Йому робили уколи в спину, коли він потягнув м'яз.

Популярні новини зараз
Закочуйте рукави – ще доведеться попрацювати: кого з українців не відпустять на пенсію у 2024 році Кожному пенсіонеру підвищать індивідуально: у кого зміняться виплати Monobank "заморожує" особисті кошти українців: хто може залишитися без копійки Одні поїдуть, інші не доживуть: як зміниться Україна у найближчі 15 років
Показати ще

Битва страшна! До речі, Гордон тоді говорив: "Ну хто це, з якоїсь провінції, моя мама якось зайшла на кухню і сказала: слухай, я на нього дивитися не можу!" А зараз, бачите, він його вже хвалить, на концерти ходить.

Вони його так измарали сьогодні вранці (мова про черговий скандал у ЗМІ). Та що це таке, весь час бруд якусь знаходять, ще довоєнну. Вова ж нормальна чесна людина. Я не в захваті, що він пішов у політику, я ж знаю, що це бруд страшна. Скрізь злодійство, болото. Мама теж переживає, їй не потрібна вся ця політика. Я не хочу, щоб як позавчора прийшла сусідка і - "я за Вову не буду!" Ми дуже образилися, звичайно. Каже, мені подобається Юля. Ну подобається Юля - ми з тобою не друзі! Іди до Юлі чай пий! (Сміється.)

Якщо чесно, дуже хвилююся. Дуже переживав я, коли прочитав гидоти про Вову, навіть страшно стало. Я люблю свого сина, скажу вам чесно. А який нормальний батько не любить свого сина? Звичайно, люблю.

Правда, дивно, але в останній раз… не знаю, пом'якшав він чи, може, з віком мудрей став. Ми поїхали до них на цей Новий рік - спочатку в санаторій… Вова дзвонить: "Як вам живеться, все добре?" Дістав через товариша квитки в оперний театр - "Як вам не нудно?" Організував нам екскурсію. Гід повела нас у Печерську лавру, потім почала говорити, який хороший Порошенко. Всі настрій зіпсувала. У нас наука вмирає, люди голодують, на півтори тисячі в місяць живуть! Ось цим президент повинен займатися, а не з Томосом по містах їздити.

Наскільки я знаю, багато в Кривому Розі будуть голосувати за Вову. Судячи з того, як шанобливо ставляться. Він порядна людина. Я думаю, що не помиляюсь.

Нагадаємо, найбільш рідкісні сімейні фото Володимира Зеленського показали в мережі.

Як раніше повідомляв "Знай.uа", Зеленський зробив тривожне заяву: хтось збирає мітинг, це провокація.

Також "Знай.uа" писав про те, що Зеленський розкрив головну таємницю своєї любові: від знайомства до шлюбу.