Зовнішній вигляд президента Петра Порошенка в черговий раз став темою обговорення в соціальних мережах.

Прес-служба глави держави опублікувала фотографію, на якій український та ізраїльський лідери підписали угоду про зону вільної торгівлі між Києвом і Тель-Авівом.

Однак уважні користувачі соцмереж оцінили не масштаб події, а зовнішній вигляд Петра Порошенка. На фото пола піджака президента заправлена ​​в… ширинку.

І хоча фотографія була оперативно видален з сайту президента, вона встигла розійтися по соцмережах та стала предметом жартів і мемів.

"Навіщо він заправив піджак в труселя ?! Хоча це не головне питання. Головне - це яким чином ця фоточка потрапила на сайт", - написала на своїй сторінці в Facebook юрист Тетяна Монтян.

НАВІЩО ВІН ЗАПРАВИВ СПІНДЖАК В ТРУСЄЛЯ?!😂🤣😭 Хоча це не головне питання 😎 Головне - це яким чином ця фоточка потрапила...

Популярні новини зараз
Якщо на гривню більше – субсидію не отримаєте. Який дохід повинен бути для пільги Українців поставили у жорсткі рамки: почнуть обмежувати Фруктів не наїмося: який дефіцит чекає Україну Оля Полякова дізналася, що вагітна після розлучення: як насправді з'явився Буряковський
Показати ще
Geplaatst door Tetiana Montian op Woensdag 23 januari 2019

"Цікаво, спить він теж в бронежилеті, під піжаму? ", - зауважив Олександр Дубинський.

Интересно, спит он тоже в бронежилете, под пижамкой?

Geplaatst door Олександр Дубінський op Woensdag 23 januari 2019

Нагадаємо, Петро Порошенко оскандалився передвиборчою агіткою.
Скандал з рекламою Порошенка розгорівся на Тернопільщині. В місті Монастириська розмістили агітаційну рекламу на підтримку президента Петра Порошенка, в якій використали фотографію священика Української греко-католицької церкви без його відома.

Як повідомляв портал Знай.ua, дослідження показують, що надання Томосу не допомогло Порошенку – він лише п’ятий у президентському рейтингу.

Також Знай.ua писав, ще один кандидат в президенти перетворює кампанію на шоу: Ігор Шевченко оголосив кастинг на найкращу дружину.