Центральною виборчою комісією зареєстровано ще шість кандидатів на пост президента України. З невідомої причини питання реєстрації кандидата Іллі Ківи не було внесено до порядку денного.

Про це повідомляє LIGA.net.

ЦВК зареєструвала Олега Ляшка, Дмитра Добродомова, Аркадія Корнацького, Олександра Вілкула, Юлію Тимошенко та Олександра Мороза.

Реєстрацію висуванця від Соцпартії Іллі Ківи розглянуть на наступному засіданні ЦВК. Про це розповів прес-секретар комісії Костянтин Хівренко.

Популярні новини зараз
"Земля затремтить під ногами": ясновидець Герман побачив точний рік перемоги України "Нафтогаз" попередив усіх: потрібно встигнути до 25 квітня Подорожчання майже на 40%: українців чекає "сюрприз" у платіжках Два тарифи на воду: нові ціни встановили для мешканців багатоповерхівок та приватного сектору
Показати ще

"Зараз вирішується це питання – розглядати реєстрацію Ківи сьогодні або, можливо, в інший день", - заявив спікер ЦВК.

Він стверджує, що до символіки Соцпартії у комісії немає питань.

Нагадаємо, в ході Всесвітнього економічного форуму в Давосі на Українському сніданку" зустрілися Петро Порошенко, Анатолій Гриценко і Юлія Тимошенко.

Відомо, що організатори планували, що вони будуть снідати за столиком №10 разом з колишнім віце-президентом США Джоном Керрі, міністром закордонних справ Канади Христей Фріланд і екс-радником Хілларі Клінтон Джаредом Коеном.

Тимошенко з Гриценко весь час ніби не помічали один одного, а Порошенко з ними за стіл взагалі не сів. Прийшовши на захід через годину після початку, він відразу попрямував виступати на сцену. Виступ Порошенко додала Тимошенко апетиту, і вона почала їсти йогурт.

Як повідомляв "Знай.uа", на Всесвітньому економічному форумі учасник передвиборної гонки і кандидат у президенти України Ігор Шевченко збирав безкоштовні шапки.

На Всесвітньому економічному форумі учасник передвиборної гонки і кандидат у президенти України Ігор Шевченко визнав, що робив "шапочные махінації"."Автомати" для отримання головних уборів були розміщені на форумі. Пізніше, як каже Шевченко, знайомі стали просити його привезти такі шапки як сувеніри.

"Знай.uа" писав, що кандидат у президенти України від партії "Слуга народу" Володимир Зеленський оприлюднив свою передвиборну програму.