Австрійський суд визнав винною у державній зраді Моніку Унгер - лідера підпільної радикальної організації Staatenbund Osterreich (Конфедерація Австрія). Про це повідомляє кореспондент Укринформа.

Необачні вчинки призвели до того, що Унгер надовго пропишеться за ґратами - суд засудив її до 14 років ув'язнення. Суддя заявив, що цей вирок повинен бути сигналом того, що будь-який злочин проти держави будуть карати за всією суворістю.

Як стало відомо, всього у справі проходили 14 осіб. Колишній поліцейський і заступник Унгер, отримав 10 років в'язниці, інші – терміни від 9 місяців і до 3 років.

Члени Staatenbund Osterreich заперечують існування держави і всі її закони, а також мали намір повалити чинну владу, після чого встановити в Австрії хунту. Унгер закликала президента країни-агресора Володимира Путіна ввести війська. Згідно з її задумом, це повинно було допомогти їй швидше прийти до влади.

Популярні новини зараз
Дніпровська дівчина-хатико повернулася, але тепер вона нападає на людей Гроші на дітей: в Україні збільшилася сума допомоги батькам новонародженої дитини Спіймали на вулиці та примусово відвезли в ТЦК: українцям розповіли, як себе поводити На школи тепер чекають масові перевірки: батьки домоглися свого
Показати ще

До цього лідер підпільної організації входила в ультраправу Австрійську партію свободи. Варто відзначити, що Унгер, а також 26 її соратників заарештували навесні 2017 року.

Нагадаємо, раніше наголошувалося, що у Росії розгорівся черговий скандал через відео, на якому група молодих людей побила трьох підлітків. Як стало відомо, група з двадцяти людей накинулися на хлопців з причини їх конфлікту з продавчинею кіоску. Спочатку хулігани поставили підлітків на коліна і змусили вибачитися, після чого накинулися на них і жорстоко били на протязі близько трьох хвилин.

Як повідомляв портал "Знай.uа": найбагатший чоловік в світі, 55-річний засновник Amazon Джеффрі Безос, найближчим часом планує приїхати до своєї нової коханої - 49-річної Лорен Санчес. Варто відзначити, що саме пікантні подробиці зради Безоса із заміжньою журналісткою стали причиною того, що після 25 років щасливого шлюбу чоловік знову став холостяком.

Також "Знай.uа" писав, що багато людей не знають про життя пігмеїв і досі вважають їх людожерами. Африканці відрізняються невисоким зростом – якщо порівняти їх з європейцями, то вони справжні карлики. Зріст чоловіка в середньому досягає 140 см, жінки – 130 см.