Президент України Петро Порошенко підписав важливу постанову Ради національної безпеки і оборони (РНБО) від 26 грудня 2018 року "Про підсумки введення воєнного стану в Україні".

Про це стало відомо завдяки повідомленням українських ЗМІ, які посилаються на президентський указ №17/2019 від 25 січня 2019 року.

Секретар РНБО Олександр Турчинов
Секретар РНБО Олександр Турчинов

Відомо, що рішення РНБО строго засекречено. Документ Ради національної безпеки і оборони стосується підсумків воєнного стану в Україні. Також відомо, що контроль за виконанням указу покладено на секретаря РНБО Олександра Турчинова.

Варто нагадати, що чинний президент України Петро Порошенко змінив дату свого висунення на другий термін. Про це пише видання Lb.ua, посилаючись на власного шеф-редактора Соню Кошкіну.

Популярні новини зараз
Пенсіонери отримають підвищену пенсію: які умови Українців поставили у жорсткі рамки: почнуть обмежувати Перерахунок пенсій з 1 травня: чого чекати стареньким Які електроприлади "тягнуть" найбільше - зараз це дуже важливо знати
Показати ще

Петро Порошенко
Петро Порошенко

Раніше передбачалося, що Порошенко висунеться 3 лютого, однак тепер стало відомо, що повернувшись з Давосу, Порошенко проведе фінальну нараду з цього питання. Але джерела в Адміністрації Президента, які побажали залишитися анонімними, підтвердили – висунення відбудеться вже 29 січня. Порошенко відмовиться від участі у заходах із вшанування пам'яті Героїв Крут, запланованих на цей день.

Нагадаємо, раніше повідомлялося, що під час щорічного Всесвітнього економічного форуму в Давосі президент Петро Порошенко відзвітував про результати своєї роботи на керівній посаді держави. Втім, багато чого він не сказав, як натякає на сторінці в Facebook юрист Михайло Шнайдер.

"Вчора наш гарант виступив на всесвітньому економічному форумі в Давосі. Петро Олексійович розповів почесним гостям про свої неймовірні успіхи і досягнення. І йому дійсно є чим пишатися. Просто фантастичний успіх. Спасибі вам, Петро Олексійович ", - іронізує він, перерахувавши всі негативні сторони життя українці в даний час.

Нагадаємо, Зеленському запропонували зайняти місце Януковича в Межигір'ї: страуси зачекались.

Як повідомляв Знай.uа Порошенко отримав "модний вирок": піджак, заправлений в ширінку.

Знай.uа писав, кандидат у президенти України зганьбився в Давосі: мама, я поїв і в шапці.