Глава Чечні Рамзан Кадиров почав загрожувати українському депутату Бориславу Березі "дзвінким ляпасом" за те, що той відштовхнув російську пропагандистську журналістку Ольгу Скабееву. Погрозу Рамзан Кадиров розмістив у своєму Telegram-каналі.

"Березі слід дуже чітко засвоїти, якщо він належним чином не вибачиться перед Ольгою Скабєєвою, обов'язково знайдеться справжній чоловік, який в будь-якому місці його дістане і з розмаху вліпить дзвінкий ляпас!" - написав Кадиров.

У мережі опубліковано відео, через яке і почався конфлікт. Скабєєва намагалася перешкодити виступу перед журналістами першого віце-спікер Ради Ірини Геращенко. Скабєєва говорила одночасно з Геращенко, навмисно намагаючись її перебити.

Береза вирішив припинити це, відтіснив російську знімальну групу і назвав Скабєєву "пропагандистською" і "шл*хою".

Популярні новини зараз
Летальність приблизно 52%: ВООЗ застеріг про спалах небезпечного вірусу Хто заслужив на пенсію майже 10 000 грн: нова формула ПФУ наповнить вашу кишеню грошима Готуйте гаманці: скільки доведеться платити за електрику та газ з 1 травня Які електроприлади "тягнуть" найбільше - зараз це дуже важливо знати
Показати ще

Геращенко і Береза знаходяться зараз у складі української делегації в ПАРЄ.

Раніше повідомлялося, що під час засідання Парламентської асамблеї Ради Європи (ПАРЄ) стався конфлікт між російської пропагандистської Ольгою Скабеевой (канал "Росія 1") та Іриною Геращенко. Мова йшла про ухвалення резолюції про визнання українських моряків, захоплених Російською Федерацією, військовополоненими.

25 січня ПАРЄ прийняла резолюцію про те, що українські моряки визнаються військовополоненими і повинні бути негайно звільнені.

Нагадаємо, на Геращенко накинулася улюблениця Путіна і Кадирова: "прошмандовка лютує". Нечуване нахабство на очах у всього світу.

Як повідомляв Знай. ua, Кадиров загрожує українському депутату з "повії" Путіна. Лідер Чечні натякає на "тяжкі тілесні".

Знай. ua писав, що політолог пояснив, хто посуне Путіна і всядеться в Кремлі. Опозиціонер – ідеальна фігура для системи.