Комік і кандидат в президенти Володимир Зеленський та його партія "Слуга народу" 21 січня висунули його на пост глави держави. Він вже подав документи в ЦВК.

За українським законодавством, президент має право обиратися на два терміни по 5 років. Однак Зеленський сказав, що в разі, якщо його оберуть у якості глави держави, він буде там лише один термін, після якого передасть країну в руки нового покоління.

"Відразу хочу запевнити — йду на один термін, щоб змінити систему заради майбутнього. Торгувати принципами, репутацією, країною заради збереження влади не стану. Буду чесним і відданим Україні і передам її в руки нового покоління політиків", - заявив Зеленський.

Крім того, політик має намір розробити законопроект "Про народовладдя", де закріпить механізм, за яким народ буде формувати основні завдання для влади шляхом референдумів та інших шляхів прямої демократії.

Популярні новини зараз
Залишать голими та босими: комунальники пообіцяли "не райдужну перспективу" всім боржникам Перерахунок пенсій з 1 травня: чого чекати стареньким Потрібно встигнути: українцям, з квитанціями за світло на руках, назвали важливу умову Українцям 60+ нададуть грошову допомогу, можна запросити рідних: як подати заявку
Показати ще

В планах у Зеленського також розробка законопроектів про позбавлення недоторканності президента України, депутатів Верховної ради і суддів, а також про імпічмент президента та відкликання з посади депутата Ради.

Раніше повідомлялося, що артист студії "Квартал 95" і кандидат в президенти Володимир Зеленський після свого Дня народження вирішив записати відеозвернення до українців. У ньому він подякував за привітання і теплі слова.

"Доброго ранку! Друзі всім привіт! Сьогодні привів дитину на математику, а вчора відчув себе дитиною. Було дуже приємно. Стільки привітань. Так класно, так тепло. Спасибі вам за все. Аж не віриться що 41.", - говорить у відео Зеленський.

Нагадаємо, Зеленський записав відеозвернення до українців.

Як повідомляв Знай. ua, стало відомо, як Володимир Зеленський проводить робочий день. Студія "Квартал 95" опублікувала відео цієї події.

Знай. ua писав, що Зеленський розповів про видатного політиці. Володимир Зеленський розповів про близьких по духу політиків.