Лідер партії "Батьківщина" Юлія Тимошенко, яка балотується в президенти України, подала електронну декларацію про доходи за 2017 рік.

Ця інформація була оприлюднена на сайті Єдиного державного реєстру декларацій осіб, уповноважених на виконання функцій держави або місцевого самоврядування.

Юлія Тимошенко
Юлія Тимошенко


У Тимошенко немає власного житла. Вона знімає в Козині під Києвом будинок площею 588 квадратних метрів, який належить її сестрі. В неї є 4 суміжні земельні ділянки з площею 6 тисяч квадратних метрів.

Два з них належать двоюрідній сестрі лідера "Батьківщини" Шараповій Тетяні Валеріївні і знаходяться під орендованим будинком. Дві інші ділянки, які межують з об'єктом оренди", належать тітці політика Уль'яхині Антоніні Миколаївні.

Популярні новини зараз
"Іди в Україну, ти, бл**ь, служи": розлючені українці накинулися на працівників паспортного столу в Польщі Червень принесе не лише тепло, а й гроші: хто отримає нову пенсію Українцям вказали на два обов'язкові платежі, які не можна ігнорувати Українцям 60+ нададуть грошову допомогу, можна запросити рідних: як подати заявку
Показати ще

У Юлії Тимошенко є близько десяти елітних ювелірних прикрас від японських і французьких марок, таких як Mikimoto, Chanel, Cartier, а її чоловік Олександр Тимошенко надає перевагу швейцарському годиннику Vacheron Constantin і Corum.

В її декларації відсутній власний автомобіль і житло. Однак, її чоловік має іномарку Mercedes-Benz 2014 року випуску за 1,2 млн гривень і раритетний ГАЗ 1983 року за 80 тис гривень.


Олександр Тимошенко володіє компаніями "Геофорс" і "Леді Ю".

Дохід Тимошенко за минулий рік - 560 тис гривень, з яких 225,5 тис становить зарплата депутата, а 252,8 тис – кошти на виконання депутатських повноважень та 81 тис відсотків з Ощадбанку. Чоловік задекларував трохи менше 3,4 млн гривень доходу від бізнесу.

Загальна сума доходу подружжя Олександра та Юлії Тимошенко в 2017 році становить близько 4 млн гривень.

Кандидат у президенти має готівкою 290 тис гривень, а її чоловік 194 тис євро, 358 тис доларів і 360 тис гривень. До того ж, на рахунку в Ощадбанку Тимошенко зберігається 614 тис гривень, а у Олександра Тимошенко в українських банках є 22 тис гривень і 28 тис доларів.


Нагадаємо, Тимошенко стане президентом, тихо сидячи на хвості: експерт розповів про методи "леді Ю"

Як раніше повідомляв "Знай.ua" Тимошенко не зможе піти через 100 днів, навіть якщо захоче: політолог дав тривожний прогноз

Також Знай.ua" писав про те, що Тимошенко пояснила, як до неї в кадр потрапив Коельо