Коментуючи заяву президента України Петра Порошенка про необхідність "холодного миру" з Російською Федерацією, офіційний представник МЗС РФ Марія Захарова заявила, що у нього був "шанс на глобальний мир".

Про це представник російського зовнішньополітичного відомства заявила у коментарі для російських ЗМІ.

Марія Захарова
Марія Захарова

Так, Марія Захарова заявила, що "у Порошенка був шанс на глобальний мир: як всередині країни, так і в світі - виконання мінських угод".

Марія Захарова
Марія Захарова

Популярні новини зараз
За прострочені комунальні платіжки можуть забрати половину пенсії: як ще покарають боржників "Нафтогаз" дав 9 днів: що потрібно зробити навіть якщо газ не споживаєте Замість відключення – щоденна пеня: комунальники попередили боржників Олена Зеленська здивувала українців своїми ногами, але пояснила, чому так сталося
Показати ще

Варто нагадати, що з 25 січня 2019 року Україна ввела спеціальні обмеження на торгівлю з Білоруссю. Рішення про такі заходи було затверджено в рамках Міжвідомчої комісії з міжнародної торгівлі. У Міністерстві економічного розвитку і торгівлі пояснили, що причиною послужила нечесна конкурентна боротьба на українському ринку, яку вели білоруські виробники. В результаті було вирішено встановити антидемпінгове мито на вироблені в Білорусі лампи розжарювання і сіль кухонну виварну екстра класу.

Нагадаємо, раніше повідомлялося, що міністр закордонних справ Росії Сергій Лавров заявив, що пропозиція США з приводу місії ООН на сході України – неприйнятно, і запевняє, що "Донбас не здасться". Про це стало ясно за підсумками прес-конференції в Москві. Лавров сказав, що Росія запропонувала організувати місію ООН, щоб взяти під охорону спостерігачів ОБСЄ, присутніх на сході України.

За словами Лаврова, у відповідь американські колеги висунули правило, яке "придумав" Курт Волкер – представник США з українського врегулювання. На думку Лаврова, дані правила полягають не в сприянні діалогу між Києвом і бойовиками, а в тому, щоб "ввести на Донбас 30-тисячний військовий контингент з важкими озброєннями і взяти під контроль весь периметр тієї території Донбасу, про яку ми зараз говоримо", - розповів міністр.

Нагадаємо, нове селфі Захарової привідкрило завісу її залежностей: аргентинський вантаж.

Як повідомляв Знай.uа Путін знайшов спосіб легалізувати крадіжку Криму.

Знай.uа писав, одіозна Захарова підтвердила плани Кремля щодо Білорусі.