Депутат Верховної Ради Сергій Тарута став 23-м кандидатом у президенти. Політик балотується від політичної партії "Основа".

Цю інформацію повідомляє "ХВИЛЯ".

Під час чергового засідання Центвиборчкому у вівторок, 29 січня, було прийнято рішення про його реєстрацію.

Зазначимо, що народився Тарута у Донецькій області в 1955 році. Він є випускником Жданівського металургійного інституту. Працював на місцевому заводі "Азовсталь".

Популярні новини зараз
Нові тарифи на воду для трьох категорій споживачів: як зміняться платіжки Що насправді роблять контролери з вашими лічильниками: чого боятися, а чого не варто Українцям вказали на два обов'язкові платежі, які не можна ігнорувати Які електроприлади "тягнуть" найбільше - зараз це дуже важливо знати
Показати ще

Після здобуття Україною незалежності пішов у приватний бізнес і з 1995 року очолив корпорацію "ІСД".

У 2014 році Тарута прийшов у політику, очоливши Донецьку обласну державну адміністрацію, а в кінці того ж року пройшов до Верховної Ради по округу №58 у Донецькій області.

Нагадаємо, у вівторок, 20 січня проходить форум за участю президента України Петра Порошенка. Про головні моменти заходу інформує Telegram-канал "112 Україна".

Серед головних гостей, які відвідали захід виключно за запрошеннями, були рідні президента - дружина, сини, невістка. Також на форумі помітили спікера Верховної Ради Андрія Парубія, колишнього президента україни Віктора Ющенка, і головного рабина України Якова Дов Блайха.

Також присутній Дмитро Ярош, екс-лідер "Правого сектора", а нині - Державній ініціативі Яроша". На фото, які з'явилися в мережі можна побачити серед гостей також митрополита Єпіфанія, прем'єр-міністра Володимира Гройсман і ще багатьох політиків і представників культури.

Як повідомляв портал Знай.uа, український співак Святослав Вакарчук відмовився від кандидатури на пост президента України, тому, за словами політолога, його прихильники можуть віддати свої голоси Володимиру Зеленському.

Також Знай.uа писав про те, що у Давосі мер Києва Віталій Кличко знову зганьбився через свою дикцію. Він не зміг вимовити одне слово, чим розсмішив навіть рідного брата.