Генеральний прокурор Юрій Луценко вимагає вибачень від кандидата у президенти Анатолія Гриценка за його заяву про те, що керівник ГПУ нібито "ховав свого сина від служби в АТО". Про це йдеться в Facebook генпрокурора.

Анатолій Гриценко
Анатолій Гриценко

Луценко натякнув на інтерв'ю Гриценко Дмитру Гордону, де політик, відповідаючи на питання, чому він не взяв участі в АТО, заявив, що його військова спеціальність нібито не була затребувана в Донбасі, але сина свого він "не ховав, так, як це зробили Порошенко, Луценко, Пашинський або Турчинов".

Генпрокурор Юрій Луценко
Генпрокурор Юрій Луценко

Луценко у відповідь на зазначив, що його син Олександр пішов в 2014 на фронт добровольцем і служив солдатом 2 гармати 1 вогневого взводу 2 батареї 1 гаубичного дивізіону 55 Запорізької бригади.

Популярні новини зараз
Побутовим споживачам пригрозили відключенням електроенергії: хто у "чорному списку" Реформи і прозорість: експерт розповів, чого вимагають США від України за свою допомогу Фруктів не наїмося: який дефіцит чекає Україну Що насправді роблять контролери з вашими лічильниками: чого боятися, а чого не варто
Показати ще

Син генпрокурора Юрія Луценка
Син генпрокурора Юрія Луценка

"І поки бравий екс-міністр оборони заявляв, що заклик його сина є покаранням за громадянську позицію, мій Саша разом з побратимами вів вогонь по противнику з-під Пєсков в ході оборони ДАПу" - написав генпрокурор.

Син генпрокурора Юрія Луценка
Син генпрокурора Юрія Луценка

Син генпрокурора Юрія Луценка
Син генпрокурора Юрія Луценка

Він також опублікував фотографії його сина із зони АТО.

"Даю 24 години" чесному "полковнику для вибачень", - додав Луценко.

Які будуть його дії, якщо вибачення не буде, генпрокурор не уточнив.

Дивіться: інтерв'ю з Анатолієм Гриценко

Нагадаємо, колишній нардеп та кандидат у президенти України Інна Богословська внесла у ЦВК грошову заставу у розмірі 2,5 мільйони гривень, попри те, що її офіційні статки набагато скромніші.

Як повідомляв портал "Знай.ua", політичний рух "Слуга народу" провів чергову зустріч, на якій обговорювали створення нової антикорупційної програми для України. Серед запрошених експертів у компанії Володимира Зеленського помітили народного депутата від "Блоку Петра Порошенка" Сергія Лещенка. Також "Знай.ua" писав, Україна вийшла з угоди про загальні умови поставок товарів між організаціями країн-учасниць СНД.