Колишній нардеп та кандидат у президенти України Інна Богословська внесла у ЦВК грошову заставу у розмірі 2,5 мільйони гривень, попри те, що її офіційні статки набагато скромніші.

Про це пише Компромат.Leaks.

У повідомленні йдеться, що днями Богословська показово принесла в ЦВК грошову заставу в розмірі 2,5 млн. гривень в чорному пакеті. Це була "театралізована вистава", яку кандидат танслювала через свій Instagram.

Популярні новини зараз
"Нафтогаз" дав 9 днів: що потрібно зробити навіть якщо газ не споживаєте Українцям готують тарифний удар після опалювального сезону Переказ з картки на картку будуть жорстко контролювати: як можуть заблокувати картку Олена Зеленська здивувала українців своїми ногами, але пояснила, чому так сталося
Показати ще

У рамках розслідування журналісти детально дослідили декларацію політика за 2017 рік.

Як виявилося, Інна Богословська зареєстрована в квартирі на 100 м.кв. в місті Харкові. Квартира їй не належить, вона лише має право на її використання та проживання.

З 2017 року вона проживає в квартирі на 138 м.кв. в місті Києві. Згідно з декларацією, Богословська не є власником цієї квартири, а лише використовує її на підставі договору позички.

Не дивлячись на те, що Богословська остаточно не обзавелася своїм житлом, вона все-таки не бідна людина, адже має у власності:

· 12 ювелірних виробів з діамантами, рубінами і топазами;

· Антикварні вироби (індійський стіл, диван, рояль,) і картини;

· Комплект італійських люстр;

· Кілька шуб і вечірніх суконь;

Вартість даних виробів в декларації не вказані, однак неважко здогадатися, що вона не маленька.

У 2017 році Богословська придбала автомобіль Тойота Camry 2.5 AT Comfort (2R) за 690 тис. гривень.

Окрім того їй належить 99% (136 тис. гривень) корпоративних прав в ТОВ "ЮРИДИЧНА МІЖНАРОДНА СЛУЖБА", а також 100% (27 тис. гривень) ТОВ "КУРССТЕНМАШ" - компанії, які надаю т в оренду нерухоме майно.

Богословська також є членом декількох громадських організаціях, серед яких "Віче України", "Клуб "Пологовий будинок" та "Інститут підтримки регуляторної реформи в Україні".

Окрім того кандидат у президенти має авторські права на ряд книг, а в 2016 році вона придбала криптовалюту біткоїни, яка в грошовому еквіваленті становить 152 тис. гривень.

Основним місцем роботи у Інни Богословської, згідно з декларацією є ГО "Віче України", де вона є директором і отримує дохід в розмірі 42 тис. гривень.

Не дивлячись на маленькі заробітки, накопичень у політика вистачає:

180 тис. доларів США готівкою;

90 тис. євро готівкою;

2,8 млн. гривень готівкою;

440 доларів США та 471 євро, розміщені на депозиті в банку.

долари
долари

Нагадаємо, колишній народний депутат і кандидат у президенти України Інна Богословська образила в ефірі одної з українських програм заступника міністра з питань тимчасово окупованих територій і внутрішньо переміщених осіб України Юрія Гримчака.

Як повідомляв раніше Знай.ua, Інна Богословська потрапила у скандал з побиттям.

Також Знай.ua писав про те, що в Україні завжди була різниця між звичайною жінкою та жінкою-політиком.