Відомий український актор, телеведучий, шоумен і лідер студії "Квартал 95" Володимир Зеленський активно веде сторінки в соцмережах і часто ділиться з шанувальниками новинами свого життя. Після того, як артист заявив про політичні амбіції та участі в президентській гонці, до нього підвищена увага. Наприклад, у його сторінки в Instagram стало більше підписників. Але, незважаючи на передвиборну кампанію, Володимир Зеленський живе звичайним життям і радіє простим речам.

Тим не менш кандидат готується до виборів і його фішкою є те, що всі свої кроки він показує публічно, і закликає українців приєднуватися до його команди. Так, цього разу на своїй сторінці в Instagram Володимир Зеленський опублікував нове відео, в якому показав фоловерам ескізи майбутніх бігбордів з його агітацією. До того ж, артист просить українців приєднаються до його команди і надсилати свої ідеї слоганів, які потім з'явиться на перевиборній агітації кандидата.

"Плануємо нашу рекламну кампанію на лютий. Хочемо, щоб лютий був не таким лютим, адже скоро весна. Допоможіть вибрати колір і запропонуйте свої слогани для нашої кампанії, щоб вони додали оптимізму всім нам. Залишайте свої варіанти в коментарях з хештегом #зеборди", - йдеться у підписі до відео на сторінці Володимира Зеленського.

Численні шанувальники артиста і тепер уже кандидата в президенти не залишили без уваги його нову публікацію і почали активно її коментувати. Користувачі почали писати свої варіанти слоганів та поради, щодо майбутніх бігбордів.

Популярні новини зараз
Життя стане солодшим без цукру: в Україні супермаркети оновили ціни на сіль, майонез та кетчуп Подорожчання майже на 40%: українців чекає "сюрприз" у платіжках Два тарифи на воду: нові ціни встановили для мешканців багатоповерхівок та приватного сектору На школи тепер чекають масові перевірки: батьки домоглися свого
Показати ще

Нагадаємо, Зеленському запропонували зайняти місце Януковича в Межигір'ї.

Раніше портал "Знай.uа" повідомляв, що Зеленський показав Україні першу декларацію.

Також портал "Знай.uа" писав, що Зеленський оприлюднив повний текст програми "Слуги народу".