Екс-очільник "Правого сектора" та нардеп Дмитро Ярош назвав кандидата, якого буде підтримувати на президентських виборах весною 2019 року.

Дмитро Ярош
Дмитро Ярош

Про це він написав на своїй сторінці у Facebook.

Із повідомлення випливає, що Ярош заявив про підтримку кандидата у президенти від націоналістів.

"Щоб не було різних трактувань, після вчорашнього Форуму, ще раз підкреслюю, що на виборах президента України я підтримую єдиного кандидата від націоналістів Руслана Кошулинського", - написав він.

Популярні новини зараз
Астролог побачив у травні "лихо" для України Два тарифи на воду: нові ціни встановили для мешканців багатоповерхівок та приватного сектору ТЦК дав чоловікам 60 днів: повідомити обов'язково Як в інших країнах звикли підтирати попу і чому на нас дивляться, як на дурнів: вся справа в культурі
Показати ще

Дмитро Ярош
Дмитро Ярош

Варто нагадати, що 22 січня Партія "Свобода", "Правий сектор", ОУН, КУН та "С14" висунули Руслана Кошулинського єдиним кандидатом у президенти України.

Нагадаємо, можливість повномасштабної війни України з РФ настільки близька, що заперечувати її просто безглуздо.

Володимир Путін
Володимир Путін

Так вважає народний депутат Дмитро Ярош:

"Вона (повномасштабна війна, - ред.) Може бути в будь-який момент. Що Путіну в голову стрельне, то і буде. Це ж неадекватна людина. На мій погляд, на повномасштабну окупацію в Росії немає сил. Вони можуть провести локальні операції по виходу з Криму на рівень Каховки і Мелітополя, а потім пробити так званий "сухопутний коридор" через Маріуполь. Вони можуть провести десантні операції по Одесі, Миколаєву, по Херсонській області ", - зазначив екс-керівник Правого сектора в коментарі "УП".

Дмитро Ярош (засновник "Української добровольчої армії"
Дмитро Ярош (засновник "Української добровольчої армії"

Як повідомляв раніше Знай.ua, депутат Верховної Ради Дмитро Ярош поділився з українцями прогнозом щодо подальшої долі кремлівського диктатора Володимира Путіна.

Рейтинги Путіна падають
Рейтинги Путіна падають

Про це він стало відомо із інтерв'ю Яроша "Українській Правді".

"Видно, що у Путіна є вольові якості. Безумовно. Людина, будучи полковником ФСБ, злетіла на такі небачені висоти. Стільки років тримає владу. Нам з цим ворогом ще позмагатися доведеться. Але все в руках Божих. Я можу померти в будь-який момент. І Путін - теж ", - сказав Ярош.

Також Знай.ua писав про те, що Дмитро Ярош поділився спогадами про своє радянське дитинство.