Про це розповіла депутат України Ірина Луценко в прямому ефірі українського телеканалу.

"Останні соціологічні дослідження говорять про те, що у другий тур виборів будуть виходити два кандидати - Порошенко і Зеленський. Мабуть, Юлія Володимирівна Тимошенко у своєму популізмі і в своїх золотих обіцянках пройшла вже ту стелю людей, які вірять її побрехенькам та її нещирості. Власне, ми сьогодні розглядаємо двох кандидатів - Петра Олексійовича Порошенка і Зеленського", - говорить Луценко.

Також вона звинувачує шоумена в тому, що він володіє нерухомістю в Росії, в чому він сам зізнався.

"Якщо хто не знає, в 12 році журнал Forbes опублікував велике інтерв'ю з Зеленським, де було чітко і попунктно розписані його багатства як мультимільйонера. Мультимільйонер Зеленський розповів про те, що у нього дуже багато нерухомості в Росії, і він це прямо заявляв. І сьогоднішня декларація Зеленського показує, що у нього є десятки нерухомості і десятки квартир", - зазначає Луценко.

Популярні новини зараз
Залишилися тижні: в Україні пенсіонерам збільшать виплати поза графіком індексації Ви подивитесь на лічильники і не повірите очам: як прибрати кілька кубів до кінця місяця без порушень Таких цін не бачили давно: скільки доведеться заплатити за курячі та перепелині яйця Не 3,5 і навіть не 4 грн за кВт: українцям назвали "справедливий" тариф на світло
Показати ще


Вона звинувачує його в тому, що Зеленський є російським бізнесменом.

"Він є російським бізнесменом, він отримує донині роялті, тобто кошти за свої права від фільмів, які він зняв в РФ. Він є російським пропагандистом. Я беру на себе сміливість так заявляти. Тому що він отримав 35 мільйонів рублів від Міністерства культури Росії за пропагандистський фільм, який він знімав про похорони Порошенко.

І підтвердженням цього є слова заступника голови громадської ради Міністерства культури РФ Пожигайло, який сказав: "Я бачив ролик про похорони Порошенко. Як по мені, йому, Зеленському, навпаки, треба дати Орден дружби. Зрозуміло, що всі вони там міняють свої позиції. Однак, сьогодні діяльність Зеленського корисна для Росії. Оскільки він топить Порошенко, який дійсно є русофобом", - говорить депутат.

Нагадаємо, Володимир Зеленський показав своїх майбутніх виборців: молоді і веселі

Як раніше повідомляв "Знай.ua" Зеленський вийшов на перше місце в рейтингах: чому спрацював феномен слуги народу

Також Знай.ua" писав про те, що Зеленський готує дещо новеньке: Квартал і Сватів чекає поповнення