Дружина чинного президента України Петра Порошенка 1 лютого відзначає день народження. У 2019 році їй виповнилося 7 років.

Першим її поспішив привітати улюблений чоловік – президент України Петро Порошенко. У соціальній мережі Facebook він залишив зворушливе послання дружині.

"Поруч з тобою, кохана, відчуваю себе найщасливішим чоловіком на Землі. Безмежно вдячний Господу за те, що зустрів незвичайну жінку – світлу, чуйну, мудру і чарівну. З днем народження, моя єдина!", - пише Петро Порошенко.

ПП: Поряд з тобою, кохана, відчуваю себе найщасливішим чоловіком на землі. Безмежно вдячний Господу за те, що зустрів таку надзвичайну жінку – світлу, чуйну, мудру та чарівну! З Днем народження, моя єдина!

Geplaatst door Петро Порошенко op Donderdag 31 januari 2019

Популярні новини зараз
Цей новий документ видаватимуть ТЦК тим, хто не має військового квитка: зателефонують і перевірять Надія на мікрохвильовку? В Україні почали виписувати величезні штрафи власникам газових плит Обійдемося без гарячих бутербродів: українцям доведеться по-новому платити за сир Часу більше не дадуть: українцям нагадали про важливу процедуру
Показати ще

В цей особливий день пропонуємо вам дізнатися трохи більше про першу леді України та подивитися на її найстильніші образи.

У шкільні роки Марина Порошенко захоплювалася малюванням.

Перша леді України – автор першої дисертації в незалежній Україні. Марина пожертвувала своєю професією доктора і заради чоловіка кинула займатися медициною назавжди.

Марина і Петро одружилися у ранньому віці – Марині був 21 рік, а Петру – всього 18 років. Батьки закоханих були проти такого раннього шлюбу і відмовляли пару одружитися. Троє дітей Марини і Петра з'явилася на світ у присутності обох батьків. Перша дитина пари народився, коли Петро служив в армії. Всього у подружжя четверо дітей.

Після інавгурації чоловіка, Петра Порошенка, Марина почала активно займатися благодійністю. Марина рідко виходить у світ без супроводу чоловіка.

За словами кумів, перша леді вміє робити все: вишивати, пекти колоритні вишукані українські страви, шити, в'язати.

одного разу Марина зізналася, що кумиром для неї є кума – співачка Оксана Білозір.

У 2015 році перша леді взяла участь в акції до Дня матері. У Національному ботанічному саду імені Миколи Гришка висадили троянди й чорнобривці у вигляді слова "мама", а зібрані гроші під час конкурсів були передані на лікування дітей лікарні Охматдит.

Кожен рік Марина і Петро відвідують церемонію Людина року, а також люблять дивитися на виставки в Мистецькому Арсеналі.

Нагадаємо, Порошенко йде на другий термін. Крім діючого гаранта на вибори йдуть ще 19 кандидатів.

Як повідомляв Знай. ua, Порошенко назвав кращі українські пісні, які слухає сам. Всі ці групи і композиції добре відомі кожному.

Знай. ua писав, що Марина Порошенко назвала Дніпропетровської ОДА лідером по впровадженню інклюзивної освіти. Дніпропетровщина стала лідером з впровадження освітньої реформи.