Політолог Віктор Небоженко заявив, що українці не повинні довіряти даним соціологічних служб.

Про це повідомляють ЗМІ.

За словами експерта зазвичай соціологічні служби належать тому чи іншому політику, чи виконують завдання своїх утриманців.

Більше того він розповів, що навіть рейтинг Володимира Зеленського, який за данними останніх соцопитувань є одноосібним лідером гонки дещо надуманий.

Популярні новини зараз
В Україні легкові авто ТЦК беруть на облік: що загрожує власникам Ви подивитесь на лічильники і не повірите очам: як прибрати кілька кубів до кінця місяця без порушень Не 3,5 і навіть не 4 грн за кВт: українцям назвали "справедливий" тариф на світло Уникнути повістки вже не вийде: ТЦК перевірятимуть українців за новими правилами
Показати ще

Крім того він відзначив, що Зеленський взагалі немає власного електорату, який був би готовий віддати за нього свої голоси.

"Я думаю, що це все-таки фантазії керівників соціологічних компаній. Я завжди говорив, що не можна звинувачувати соціологічні служби, які працюють на різні політичні сили. Нічого з цього доброго не вийде. Ось вам і результат. Ніхто до ладу не знає. Я не здивуюся, якщо завтра там виявиться на першому місці Гриценко або навіть Ляшко, швидше за Ляшко. І ми знову будемо сидіти в глухому куті. Ці дослідження не дають підставу для реального прогнозу", - розповів Небоженко.

Також він розповів, що жоден соціолог і зараз не пояснить, який електорат у Волоимира Зеленського, на відміну від людей, які готові проголосувати за умовних Тимошенко чи Порошенка.

"Якщо електорат Порошенко і Тимошенко більш-менш ясний за останні півтора року, то Зеленського ще треба зловити. Загальні цифри - це не показник, це спосіб протесту. Те, що називається ядерним електоратом, поки цього у Зеленського немає. І це добре відчувається по його виборчої кампанії. Він не знає, в який бік піти в своїй пропаганді", - додав він.

Разом з тим варто відзначити, що шоумен Володимир Зеленський, який балотується в президенти України, взяв у свою команду нових помічників.

Кожен з них буде відповідати за свій напрямок у передвиборчій кампанії кандидата. Так, виявилися зайняті сфери юридична, загальнополітична і наукова.

Як стало відомо, загальнополітичними питаннями відтепер буде займатися Дмитро Разумков – директор "Ukrainian Politconsulting Group".

Юридичні питання віддали Ірині Венедиктовій – доктору юридичних наук, віце-президенту Фонду медичного права та біоетики, професору кафедри цивільно-правових дисциплін Харківського національного університету імені В. Н. Каразіна.

Відповідати за науку і освіту буде Сергій Бабак – директор освітніх програм Українського інституту майбутнього.

Нагадаємо, Квартал 95 висміяв Вакарчука.

Як повідомляв "Знай.ua", поки інші готуються до виборів, Зеленський весело проводить час.

Також "Знай.ua" писав, що у скандалі з мільйонами Богословської несподівано сплив Зеленський.

Лещенко: Зеленський до кінця не розуміє законів політичного жанру