Увечері 1 лютого Президент Молдови Ігор Додон повернувся з Москви назад додому. Додон намір покинути Россіію 31 січня, але завдяки закриттю кишинівського аеропорту через негоду йому довелося скористатися послугами агресора

Як підтвердив президент в своєму Facebook, через погану погоду і густий туман йому довелося летіти додому на літаку, "наданому керівництвом Росії".

Додон збирався повернутися до святкування. 660-річчя молдавської державності і виїхати по різних районах країни для "спілкування з громадянами" перед парламентськими виборами. Таким чином, судячи з усього, президент збирається повернути прихильність народу.

На брифінгу, який профілів ввечері 1 лютого в аеропорту Кишинева, Додон підтвердив, що дістався додому на "літаку, наданому керівництвом Росії".

Популярні новини зараз
Українців поставили у жорсткі рамки: почнуть обмежувати Доїхати на роботу і назад – вже не по кишені: проїзд у маршрутках дорожчає Комунальники масово подають до суду на неплатників: яка заборгованість вважається критичною Оля Полякова дізналася, що вагітна після розлучення: як насправді з'явився Буряковський
Показати ще

Поїздка на спецлітаку, за його словами, не варта молдавському держбюджету ні лея: всі витрати нібито взяла на себе російська сторона. Президент сказав, що це був "гарний жест".

Як пише Deschide, Додон прилетів до Кишинева на борту літака компанії "Газпром". Він повинен був приземлитися о 20:18, проте через сильний туман пілотові довелося ще деякий час кружляти над столицею. Посадити літак все ж вдалося. Крім Додона, на борту знаходилася перша леді, башкан Гагаузії Ірина Влах, радники і члени делегації президента.

Делегація прилетіла на літаку Sukhoi Superjet 100 компанії "Газпром авіа", йдеться в повідомленні.

Як повідомляв раніше "Знай.ua", Путін зустрівся зі своїм останнім союзником: безвихідь президента Росії висмелі в мережі.

Також, як повідомляв портал "Знай.ua", на зустрічі глави Кремля Володимира Путіна з президентом Молдови Ігорем Додоном, російський президент озвучив ультиматум. Зокрема, слова президента РФ цитує так званий журналіст кремлівського пулу Дмитро Смирнов. Він в захваті від того, що його господар зміг публічно висунути шантаж і ультиматум президенту Молдови.

Крім того, як повідомляв портал "Знай.ua", в російській столиці незабаром відкриють представництво невизнаного Придністров'я.