Відомий український актор, продюсер студії "Квартал 95" та кандидат у президенти України Володимир Зеленський провів зустріч з послами країн Європейського Союзу. Він презентував їм передвиборчу програму.

Про це Володимир Зеленський заявив на брифінгу для журналістів.

"З сьогоднішнього дня ми будемо вам показувати повністю нашу передвиборчу гонку – ми вам покажемо, як ми пишемо програму, як ми її писали, ми покажемо, які люди в нашій команді, кого ми будемо туди залучати. Ми вам покажемо, хто ми є насправді, де ми будемо брати гроші на передвиборчу кампанію", - заявив шоумен.

Зустріч із послами різних країн Європи відбулася в представництві Європейського союзу. Ініціаторами зустрічі стали самі ж посли західних країн. Відомо, що Зеленський дуже нервував під час зустрічі.

Популярні новини зараз
Червень принесе не лише тепло, а й гроші: хто отримає нову пенсію Світло відключатимуть на 6 годин, а про опалення взимку і не мрійте: українців серйозно попередили Продасте за 8000 гривень: колекціонери влаштували полювання на особливі 5 копійок Потрібно встигнути: українцям, з квитанціями за світло на руках, назвали важливу умову
Показати ще

"Особливо на нього "насідала" посол Франції Ізабель Дюмон з питанням про рішення проблеми Донбасу. Невизначеними відповідями на це та інші запитання він всіх засмутив і навіть збентежив. Коли він сказав, що має намір сісти за стіл переговорів з Путіним, посли у нього запитали - чи не боїться він, що Адміністрацію президента після цього спалять радикали?", - розповідає джерело в дипломатичних колах.

Зеленський обіцяє у разі обрання його президентом побороти корупцію. На брифінгу для журналістів він також підкреслив, що працюватиме над залученням в країну іноземних інвесторів.

"Коли усі західні інвестори повірять в нашу країну – це буде одна з найсильніших армій, тому, що коли сюди вкладаються великі гроші – це буде сильний захист. Жодні росіяни, ніхто на нас не нападе, коли у нас тут будуть сильні іноземні компанії, які будуть разом з нами захищати нашу територію", - переконаний "смішний кандидат".

Нагадаємо, що студія "Квартал 95" в новому випуску програми "Чисто News" вперше пожартували над кандидатом в президенти Володимиром Зеленським.

Як раніше повідомляв "Знай.uа", вибори-2019: ЦВК зареєструвала рекордну кількість кандидатів.

Також "Знай.uа" писав про те, що поки інші готуються до виборів, Зеленський весело проводить час.