Відома журналістка Крістіна Бердинських відзначила, що Петро Порошенко нарешті оголосив про плани йти на другий президентський термін.

Про це повідомляє "24 Канал".

Варто відзначити, що офіційно про це було сказано під час форуму, на якому президентська команда чітко визначила головного суперника на булаву.

Вони намагалися зробити усе, щоб цей форум не був подібним до зібрання Юлії Тимошенко, яке відбулося раніше.

Популярні новини зараз
Твоєї бабусі потрібно лише 90 грн: найпростіші тарифи від Київстар, lifecell та Vodafone З 28 квітня та до 5 травня: "Нафтогаз" закликав споживачів оглянути газові лічильники Українцям виплатять по 10 800 гривень на особу: хто отримає нову допомогу Дніпровська дівчина-хатико повернулася, але тепер вона нападає на людей
Показати ще

Зокрема, на форум президента запросили не лише його відданих прихильників, але й поважних та відомих людей. Серед запрошених були економісти, письменники, представники бізнес спільноти, діячі культури, медіа.

Проте для того щоб не зіпсувати загальну картинку, на форму не було запрошено одіозних мерів Харкова та Одеси.

Геннадій Труханов і Геннадій Кернес будуть підтримувати президента на виборах і працювати на його перемогу, але їхня репутація за межами їхніх міст, скажемо відверто, дуже погана.

Так само не було кримінального авторитета з Дніпра Олександра Петровського, який їздив в Стамбул на отримання томосу про автокефалію Православної церкви України.

Ще раніше у будні керівником МВС Юрій Луценко назвав Петровського кримінальним авторитетом на прізвисько "Нарік", а зараз він усе частіше з’являється у компанії перших осіб держави, включно із президентом.

Натомість запросили виступити мера Дніпра Бориса Філатова. Він без таких репутаційних проблем.

Проте зовсім нещодавно різні соціологічні групи оприлюднили президентські рейтигни. Всі вони зійшлись на тому, що лідирує Володимир Зеленський, після його йде Тимошенко, а згідно другого – Порошенко. Це говорить про те, що у цій президентській кампанії не має одноосібного лідера.

На даному етапі є три найбільш реалістичні варіанти, хто вийде до другого туру. Це можуть бути Зеленський і Тимошенко. Тимошенко і Порошенко. Порошенко і Зеленський.

Володимир Зеленський, незважаючи на те, що він проводить свою кампанію онлайн і записує блоги, досі не дав зрозуміти, як він зможе працювати на посаді президента, які його погляди, цінності і пріоритети у розвитку країни. Схоже, дізнатися про це, виборці зможуть тільки після виборів.

Нагадаємо, Зеленський хоче зустрічі з Путіним.

Як повідомляв "Знай.ua", у приймальні депутата БПП роздають гроші, розпочався підкуп.

Також "Знай.ua" писав, що Зеленський "на спорті" показав, як треба любити Україну.

Тимошенко, Зеленський, Порошенко: хто буде плакати, а хто радіти.