31 січня 2019 року політики дуже здивувалися дослідженням, які показали, що рейтинг Зеленського вище всіх, хоча до цього мало хто сприймав шоумена всерйоз.

Соціологи пророкують і подальше зростання рейтингу коміка, що викликало закономірне питання - що сприяло такому зростанню популярності Зеленського?

Подарунок до Нового року


З грудня по січень рейтинг шоумена виріс на 5%, що обумовлено вибором часу оголошення про своє рішення, а також форматом заяви. Українці відзначили те, як просто Зеленський вийшов із-за лаштунків і сказав про участь у виборах без всяких супутніх шоу.

Критика з користю


Як не смішно це звучить, але Володимиру Зеленському допомогла і антипіар-кампанія, яку розгорнула проти нього команда Порошенко. Як вважають фахівці, це дало зворотний ефект і звернуло увагу на шоумена. Причиною може бути ненависть до існуючої влади, тому якщо вона когось критикує, то люди придивляються до цієї людини.

Популярні новини зараз
Як мобілізовані "з вулиці" насправді воюють: одкровення з фронтових реалій Курців схватить удар не тільки по легенях: 1 жовтня сигарети злетять в ціні Виправдання не спрацюють: ТЦК жорстко покарають чоловіків за відмову Пенсію заберуть усю до копійки: кого з українців безжально залишать з порожнім гаманцем
Показати ще

Серіал з правдою


Серіал "Слуга народу", який користується величезною популярність - ще одна зброя коміка. У ньому показується те, чого так хочуть бачити українці насправді, у зв'язку з чим вони порівнюють образ президента Голобородько з серіалу з кандидатом Зеленським. Особливо враховуючи, що шоумен сам неодноразово заявляв про те, що розглядає крісло президента виключно як місію слуги народу.

Потреба в нових обличчях


Українці вже навчені брехливими обіцянками і в солодкі промови політиків не вірять. Їм потрібна нова людина і таким став Зеленський, який ретельно вивчив все те, що говорять і обіцяють старі політики, після чого уособив образ так званого кандидата "проти всіх".

Чвари в таборі опозиціонерів


Вони також позитивно позначилися на підвищенні рейтингу Зеленського. Поки в ньому з'ясовували, хто ж повинен бути кандидатом, обливали один одного брудом, велика частина прихильників опозиції стала придивлятися до коміка.

Чи буде рейтинг зростатиме й надалі?


Незважаючи на те, що однозначної відповіді на це питання немає, передумови до підвищення рейтингу коміка є. Вважається, що до нього обов'язково перейде більша частина електорату Вакарчука. Важливою є і відкритість кандидата до антикорупціонер-громадськості. Варто відзначити також готовність прийти на вибори тієї молоді, яка ще вчора планувала їх проігнорувати, що обумовлено готовністю Зеленського стати президентом.

Нагадаємо, раніше наголошувалося, що українцям озвучили вартість послуг компаній, які займаються реанімуванням репутації ботів для політиків.

Як повідомляв портал "Знай.ua": підрахунки показали, що на майбутніх президентських виборах голосувати буде далеко не все населення України.

Також "Знай.ua" писав, що Арсеній Яценюк раптово передумав і зняв свою кандидатуру з президентських виборів.