Лідер "Радикальної партії " Олег Ляшко заявив, що суд відсторонив від посади Уляни Супрун

Нардеп стверджує, що за позовом його однопартійця Ігоря Мосійчука, суд постановив задовольнити позов частково:

"Заборонити ... Супрун вчиняти будь-які дії, спрямовані на реалізацію повноважень міністра".

У Міністерстві охорони здоров'я, правда, це поки ніяк не прокоментували.

Популярні новини зараз
Українські пенсіонери отримають по 500 гривень "бонусу": хто у списку "літніх" щасливчиків "Втратимо територію України аж до Дніпра": командир Президентської бригади налякав прогнозом Чому українцям необхідно заповідати майно вже зараз та як це зробити правильно Були гроші і не стало: банкомати ПриватБанку дивують "фокусами" при знятті готівки
Показати ще

Уляна Супрун
Уляна Супрун

Пізніше у Facebook на це відреагувала сама Супрун. Вона повідомила, що на 15 лютого заплановано судове засідання:

"Розглядатиметься позов народного депутата Ігоря Мосійчука щодо відсутності у мене компетенцій (повноважень) до виконання обов’язків міністра охорони здоров’я України. Що, насправді, є черговою атакою на трансформацію системи охорони здоров’я. Дуже небезпечною атакою на всі зміни, які наша команда втілила за останній час. Це робиться руками депутата, якого вже свого часу спіймали на отриманні великого хабара", - зазначила вона.

Ігор Мосійчук
Ігор Мосійчук

"Окружний адміністративний суд м. Києва вже розглядав подібні позови проти нашої команди та не задовольнив жоден з них. А саме 2017-го року судді цього суду прийняли дві постанови, які встановили правомірність мого призначення Урядом та покладання на мене виконання обов’язків міністра охорони здоров’я України. Втім, дуже швидко було розглянуто позов Мосійчука та прийняте рішення про скорочену процедуру судового розгляду. А в п’ятницю ми дізналися, що у цей суд надійшло ще 4 позови Мосійчука (2 проти мене і 2 проти Володимира Гройсмана)", - додала Супрун.

Дивіться: Гордон про Уляну Супрун

Нагадаємо, українці зможуть отримувати ще більше "безкоштовних" ліків за новою програмою Міністерства охорони здоров'я.

Як повідомляв "Знай.ua", батько дворічної дитини обурився тим, що до дитини не приїхала "швидка допомога", незважаючи на те, що у малюка була висока температура і марення. Також "Знай.ua" писав, що абсолютний чемпіон світу у важкій вазі, український боксер Олександр Усик розкритикував політику чинного гаранта Петра Порошенка, а особливо його передвиборчу компанію.