Російський політолог Микола Платошкін в прямому ефірі пропагандистської телепередачі на каналі "Росія 1" заявив, що після президентських виборів Україна втратить нових територій.

Він переконаний, що станеться повторення сценарію 2014 року, і в Україні нібито станеться "державний переворот".

[quote author=""]"Пам’ятаєте з чого почалося в 2014 році всі? Дійсно, несподівано для нас в Україні відбувається "державний переворот". Частина регіонів України, аж ніяк не тільки Крим, вони не захотіли жити в цій країні. Ось Україна була на порозі дезінтеграції з-за того, що у них сталося. Зараз цілком можливо, що після 31 березня

Однак це не єдиний спіч пропагандистів у сторону України.

Популярні новини зараз
Платити по 2,64 грн за кВт будуть не всі: якими будуть травневі платіжки за світло Європі пророкують "пекельну" спеку: що чекає на Україну Платіжки за травень не порадують: постачальник газу підвищив тариф Екс-командир звернувся до тих, хто шукає багатодітних дружин та бабусь як "страховку": "Є ще один варіант..."
Показати ще

Нещодавно ще один кремлівський пропагандист, президент Фонду "Інститут регіональних проектів і законодавства" Борис Надєждін шокував заявою, що по кримському сценарію до складу Росії може увійти ще шість міст України.

Він передбачає, що Одеса, Херсон, Нова Каховка, Бердянськ, Мелітополь та Маріуполь також приєднаються до РФ, оскільки ці міста утворюють сухопутний коридор до аннексированному Криму.

"Я теоретично можу собі уявити, хоча навряд чи це було б добре і для Росії, і для України, коли ось ці території інтегруються в Росію. Але якщо це і відбудеться, то не тому що їх завоює російська армія, а тому, що люди, як і в Криму, захочуть бути в Росії. Ось це може статися", — нахабно висловився пропагандист.

Нагадаємо, Путін остогид політикам із ЄС: рішення прийнято, це кінець.

Як повідомляв раніше Знай.ua, у мережі кепкують над свіжим фото Володимира Путіна, який приміряв оригінальний "намордник".

Також Знай.ua писав про те, що Кремль додатково виділив російським спецслужбам 350 мільйонів доларів для впливу на вибори президента України.