Український телеведучий, гуморист і кандидат у президенти України Володимир Зеленський лідирує в рейтингу симпатій серед українців, які взяли участь в опитуваннях в кінці січня.

За результатами соцопитувань серед 10 тисяч громадян, більшість українців, які збираються на вибори, будуть голосувати за українського гумориста і шоумена Володимира Зеленського.

Однак у тому, що він стане наступним главою держави, вірить лише кожен дев'ятий опитаний, що видно за результатами спільного дослідження групи Рейтинг, центру Соціальний моніторинг та Українського інституту соцдосліджень ім. Яременко та компанії Інфо Сапієнс, - пише "Ліга".

Опитування проведено у період з 19 по 30 січня 2019 року включно серед 10 тисяч українців віком від 18 років по всій Україні, крім тимчасово окупованих територій. Похибка вибірки - не більше 1%.

Популярні новини зараз
"Земля затремтить під ногами": ясновидець Герман побачив точний рік перемоги України Одні поїдуть, інші не доживуть: як зміниться Україна у найближчі 15 років Українські пенсіонери отримають по 500 гривень "бонусу": хто у списку "літніх" щасливчиків На школи тепер чекають масові перевірки: батьки домоглися свого
Показати ще

Зеленський показав, як потрібно любити країну

Комік і телеведучий Володимир Зеленський, який став кандидатом в президенти на майбутніх виборах, в період передвиборної компанії на своїй сторінці в Facebook показав надихаюче відео з ранкової пробіжки.

Коротенький і мотивуючий ролик кандидат у президенти України підписав лаконічно і ясно - "Підйом!!!!!!!". Зеленський біжить біля берега Чорного моря в Одесі і закликає українців займатися спортом.

Нагадаємо, Петро Порошенко таки зробив свій вибір. Він оголосив про плани йти на другий президентський термін. Нинішній глава держави вже подав в ЦВК, і зробив це в останній день прийому документів та заяв.

Дивіться: Зеленський закликав всіх займатися спортом

Подъем!!!!!!!

Geplaatst door Владимир Зеленский op Zondag 3 februari 2019