Президент України Петро Порошенко напередодні офіційної зустрічі із американськими партнерами відмовився спілкуватися із журналістом. Відповідний ролик на своєму каналі опублікував блогер Олександр Дубинський.

"Вчора в столичному готелі Hilton проходила зустріч членів Американської торгової палати, на якій був присутній президент Порошенко. У Taras Seredych було до нього питання з приводу створених його штабом мереж для підкупу виборців. Однак охорона Гелетея тупо заблокувала знімальну групу і тримала двері готелю, поки мерседес Порошенка не поїхав. Оцініть. Можна, до речі, потім зарахувати 12-м замахом ...", - іронізує Дубинський в коментарі до відео.

Форум за участю президента України Петра Порошенка
Форум за участю президента України Петра Порошенка

Можна помітити, що охорона гаранта спрацювала і правда на диво швидко: знімальну групу почали відтісняти подалі. Всі спроби прорватися до Порошенка, або хоча б наставити мікрофон поближче, закінчилися нічим.

Церемонія отримання Україною Томосу про автокефалію
Церемонія отримання Україною Томосу про автокефалію

Популярні новини зараз
Україна може поринути у темряву: енергетики заговорили про блекаут Реінкарнація "Славути": оновлений ЗАЗ може втерти носа навіть преміальним іномаркам Відвикайте від опалення: українців просять зробити це до вимкнення, щоб не постраждати Жертвувати шлунком заради комуналки більше не доведеться: пенсіонерам призначать доплати
Показати ще

Журналіст згодом "здався", підійшов до центрального виходу і відверто заявив, що на його думку, президент просто втік від питань "1+1", котрі йому не сподобалися. Кореспондента, як бачимо, просто закрили у готелі.

Дивіться: Порошенко тікає від журналістів

Цікаво, що це не перша ситуація – у мережі є відео, де Порошенко практично вибив телефон у блогера, котрий також питав його майже те саме:

Дивіться: зустріч із Порошенком

Нагадаємо, експерти заявили, що українці можуть втратити Томос про автокефалію. Причиною цього є те, що при входженні на посаду глави Православної церкви України не було делегацій Помісних Церков. Офіційно вони не визнали автокефалію.

Як повідомляв "Знай.ua", лідер культового українського гурту "Океан Ельзи" Святослав Вакарчук звернувся до чинного президента Петра Порошенка та Верховної Ради із вимогою ухвалити найближчим часом проект Виборчого кодексу України під №3112-1. Також "Знай.ua" писав, у ЦВК встигли зареєструвати ще чотирьох кандидатів на пост Президента України. Про це стало відомо завдяки офіційної інформації Центрвиборчкому.