У цілому їх вже 34. У ЦВК встигли зареєструвати ще чотирьох кандидатів на пост Президента України.

Про це стало відомо завдяки офіційної інформації Центрвиборчкому.

Так, за інформацією ЦВК, новими кандидатами стали самовисуванці Сергій Носенко - старший керуючий директор ТОВ "Інтернешнл Інвестмент Партнерс Україна" і Руслан Ригованов, який вказав свій пост як в. о. начальника підприємства "Севастопольський морський рибний порт".

Відомо, що в переліку є висуванці від партії "Воїни АТО" Сергій Кривонос та від партії "Народний рух України" Віктор Кривенко. Таким чином, в даний час вже зареєстровано 34 кандидати на пост глави держави і це є рекордом за всі роки незалежності України.

Популярні новини зараз
Світло відключатимуть на 6 годин, а про опалення взимку і не мрійте: українців серйозно попередили Перерахунок пенсій з 1 травня: чого чекати стареньким За інтернет можна не платити: як скористатися новою послугою Українцям виплатять по 10 800 гривень на особу: хто отримає нову допомогу
Показати ще

Варто нагадати той факт, що 8 лютого - останній день, коли ЦВК має опрацювати подані документи і оголосити перелік зареєстрованих кандидатів.

Варто нагадати, що президент пояснив своє рішення тим, що Росія буде всіляко намагатися вплинути на волевиявлення громадян України, але їй це не вдасться.

"Президент РФ Володимир Путін вважає, що буде набагато дешевше підірвати стабільність України зсередини і забезпечити свій вплив на волевиявлення українських громадян і через механізми медійної підтримки, і через механізми фінансового втручання, і через організаційні методи, через п'яту колону. І на церкву були свої плани. Ми не дамо цього зробити, так як ми не дали цього зробити в травні 2014 року, як не дали цього зробити у жовтні 2014-го. Ми тоді були значно слабкіше, і ми не дамо цього зробити зараз. Ми захистимо Україну", - додав він.

Нагадаємо, раніше повідомлялося, що Центральна виборча комісія (ЦВК) відкинула ще одного кандидата в президенти. Вибув з президентської гонки колишній командир штурмової групи батальйону Донбас Тарас Костанчук. Костанчук був висунутий від Партії захисників України в січні 2019 року, пройшов "Іловайський котел", однак виявився невідповідним кандидатом. Про відмову учаснику АТО відзвітувала прес-служба ЦВК.

Нагадаємо, золота зарплата Тимошенко і бізнес Зеленського: кандидати в президенти показали українцям свої багатства.

Як повідомляв Знай.uа кандидати в президенти України подали декларації: казкова пенсія Гриценка і нерухомість Садового.

Знай.uа писав, третина українців не зможуть проголосувати на виборах-2019.