Центральна виборча комісія останніми зареєструвала кандидатами в президенти Андрія Новака, Василя Журавльова та Юрія Тимошенка.

Таке рішення члени ЦВК ухвалили 6 лютого.

Андрія Новака висунула партія "Патріот", Василя Журавльова партія "Справедливість", а Юрій Володимирович Тимошенко буде балотуватися як самовисуванець.

Популярні новини зараз
"Нафтогаз" попередив усіх: потрібно встигнути до 25 квітня Подорожчання майже на 40%: українців чекає "сюрприз" у платіжках Астролог побачив у травні "лихо" для України Два тарифи на воду: нові ціни встановили для мешканців багатоповерхівок та приватного сектору
Показати ще

Прізвище та ініціали останнього повністю збігаються з ПІБ Юлії Тимошенко.

Таким чином, в даний час зареєстровано 37 кандидатів на пост глави держави.

Нагадаємо, представники голови Верховної Ради України Андрея Парубія заявили, що політик не володів списками, які стосуються членів парламентської коаліції.

Про це повідомив лідер Громадського руху "Рідна Країна" Микола Томенко.

"Сьогодні відбувся розгляд справи по суті, де протягом півтори години представники відповідача в цій справі Андрія Парубія А. Селіванов і А. Лаптієв намагалися довести, що голова ВР і взагалі Верховна Рада нібито не має відношення до інституту коаліції і вони не повинні нічого і нікого про це інформувати... Але в кінці кінців на пряме питання судді, мав А. Парубій інформацією про кількісний склад коаліції, відповіли, що володів інформацією, а списками - не мав", - зазначив він.

Як повідомляв "Знай.uа", президент України Петро Порошенко перетворив отримання Томосу про автокефалію на частину власної передвиборчої програми. Таку думку на сторінці у Facebook лідер Громадського руху "Рідна країна" Микола Томенко.

Також "Знай.uа" пишучи, лідер Громадського руху “Рідна країна” Микола Томенко, перебуваючи на Херсонщині, розповів журналістам про ті, чому реформа децентралізації провалилася.