Кандидат у президенти Володимир Зеленський запустив новий виклик у соцмережах, де просить українців розповісти, що робить їх клоунами.

Про це Зеленський написав у Facebook.

Володимир Зеленський
Володимир Зеленський

"Вони мають нас за клоунів. Нас 40 мільйонів. Розкажи свою історію", - йдеться у дописі кандидата.

В опублікованому відео Зеленський розповів, що після того, як "замахнувся на вотчину наших еліт і пішов у президенти України", його оголосили клоуном.

Популярні новини зараз
Абоненти збунтувалися проти "Київстар": не хочуть доплачувати за гігабайти, якими не користуються За прострочені комунальні платіжки можуть забрати половину пенсії: як ще покарають боржників Заплатите від 17 000 до 51 000 грн: українців попередили про штрафи з 1 квітня Зміна ціни на електроенергію: у НКРЕКП зробили заяву для споживачів
Показати ще

#яклоун Вони мають нас за клоунів. Нас 40 мільйонів. Розкажи свою історію.

Geplaatst door Владимир Зеленский op Donderdag 7 februari 2019

"Я клоун і я цим дуже пишаюсь", - ствердив комік.

За словами Зеленського, він впевнений, що не один такий у країні, тому він з командою запускає челендж #яклоун і просить українців розповісти, що робить їх клоунами.

Володимир Зеленський (Квартал 95)
Володимир Зеленський (Квартал 95)

"Назви своє ім’я, яка у тебе заробітна плата, стипендія чи пенсія. Загалом все те, що робить тебе клоуном", - сказав кандидат у президенти.

Раніше ми писали, що до політичної партії Володимира Зеленського долучилося уже більше півмільйона українців. Про це написала пресс-служба команди у Telegram.

Також стало відомо про активну діяльність партії Зеленського у соцмережах. Так, Зе! у кожному регіоні країни сторили офіційні спільноти в Facebook, Instagram, Twitter, Telegram, а також перезнтували влог, який показує життя Зе!команди.

Крім цього 25 січня, у свій День народження кандидат у президенти Володимир Зеленський вийшов зі складу кіпрської компанії Green Family LTD, якій належить російська кінокомпанія "Ґрін Філмз".

Журналістам стало відомо, що ця компанія принесла власнику прибуток у 13 мільонів доларів. У Зеленського ж пояснювали, що ці гроші є авторськими відрахуваннями за зняті до початку воєнних дій стрічки.

Також стало відомо, що Володимир Зеленський вперше за всю історію української політики вирішив розірвати шаблони і відмовитися від застарілих традицій, котрі вже добряче набридли з часів СРСР – сухі "партійні збори", програма, у якій за кожним "я обіцяю" не було практично нічого конкретного.

Нагадаємо, родині Зеленського не сподобалося його рішення балотуватися у президенти.

Як повідомляв раніше Знай.ua, Володимир Зеленський прокоментував свої стосунки із президентом-втікачем Віктором Януковичем.

Також Знай.ua писав про те, що у російської компанії "Грін Филмс", яка пов'язана з українським коміком, шоуменом, а нині кандидатом у президенти України Володимиром Зеленським, виявили цікаві документи.