У Львові учасники бойових дій вийшли на акцію протесту, щоб заявити свою позицію щодо президентських перегонів в Україні. Вони виступили проти "клоунів" у президентській кампанії і особисто проти кандидата в президенти Володимира Зеленського.

Декілька сотень протестувальників зібралось біля Львівського цирку. Це учасники бойових дій, серед яких чимало рідних загиблих на Донбасі українських захисників.

Мітингувальники заявили, що олігархи вже не соромлячись виставляють в кандидати на вибори президента своїх проплачених маріонеток.

Найбільше мітингувальники висловлювалися щодо участі у виборах коміка Володимира Зеленського, адже не випадково вони зібрались коло приміщення цирку, де мав відбутись концерт шоумена та його "95 Кварталу".

"Насправді вони не гідні займати таку посаду. Моя сім'я дуже дорого заплатила за право вибирати гідного кандидата. Мій чоловік військовослужбовець загинув, він брав участь в АТО і там загинув. Мені соромно за те, що ми можемо голосувати за людину, яка стоїть на колінах перед Путіним ", - заявила одна з учасниць акції протесту, вдова загиблого учасника бойових дій Вікторія.

Популярні новини зараз
Екс-командир звернувся до тих, хто шукає багатодітних дружин та бабусь як "страховку": "Є ще один варіант..." Фанати засудили Могилевську за заохочення доньки: "Не зробили висновків..." Готуйте свої гаманці: українцям з 1 липня збільшать виплати, кому пощастить Попрощаєтесь зі своїм житлом? Що станеться з ухилянтами у новому законі про мобілізацію
Показати ще

Активісти зустріли Зеленського плакатами з написами: "Клоун, проплачений олігархами", та інщими у тому ж дусі. Також деякі учасники акції тримали в руках лижі, пофарбовані в кольори російського прапора.

Володимир Зеленський вступив у перепалку з одним з активістів, намагаючись пройти в будівлю. Після недовгих суперечок Зеленеському все ж вдалося зайти в приміщення, незважаючи на активне перешкоджання активістів.

Зазначимо, що кандидат в президенти України Володимир Зеленський разом з командою "95-го Кварталу" прибув до Львова в рамках всеукраїнського туру "Вечірнього кварталу" з двома концертами. За словами самого шоумена, перший виступ був благодійним, тобто квитки отримали львівські соцзахисти. Другий концерт – комерційний.

Нагадаємо, Зеленський звернувся в правоохоронні органи із заявою про зафіксовані факти стеження за ним і його співробітниками невідомими особами. Відкрито кримінальну справу.

Як повідомляв портал Знай.ua, Зеленському запропонували зайняти місце Януковича в Межигір'ї.

Також Знай.ua писав, Зеленський запустив новий челлендж: я клоун і пишаюся цим.