Відомий український актор, телеведучий, шоумен і лідер студії "Квартал 95" Володимир Зеленський активно веде сторінки в соцмережах і часто ділиться з шанувальниками новинами свого життя. Після того, як артист заявив про політичні амбіції та участі в президентській гонці, до нього підвищена увага. Наприклад, у його сторінки в Instagram стало більше підписників. Але, незважаючи на передвиборну кампанію, Володимир Зеленський живе звичайним життям, робить свою основну роботу і просто радіє простим речам.

Так, у Львові відбувся концерт студії "Квартал 95", точніше два концерти, і обидва пройшли з аншлагом. Про це Володимир Зеленський повідомив на своїй сторінці в Instagram, опублікувавши нове відео. В ролику можна побачити прогулянку Зеленського та його колег-гумористів по Львову. Кварталівці натовпом пройшлися вулицями культурної столиці, спілкувалися з людьми і пили каву. Ну і, звичайно, фотографувалися та спілкувалися з шанувальниками і майбутніми виборцями.

У підписі до відео Володимир Зеленський написав: "Дякую! Львів! 2 аншлаги, крута екскурсія, запашна кава і багато теплих людей!". Численні шанувальники артиста і тепер уже кандидата в президенти не залишили без уваги його нову публікацію і почали активно її коментувати.

"На сторінку Садового зайдіть, там про це все є. Та й в інтернеті ще до цього була інформація що буде власний мітинг", "Володя тільки ПЕРЕМОГА!", "Не звертайте уваги на провокації! ВЕСЬ НАРОД З ВАМИ!", "Приїздіть до Харкова!", "Чекаємо в Маріуполь", "Ти наш президент!", "Краматорськ чекає свого нового президента", "Народні герої", "Перемоги на виборах! Ми підтримаємо!", "Приїжджайте в Кам'янець-Подільський", "Коли в Дніпро?", "Рональд Рейган по-українськи", - пишуть у коментарях до відео.

Популярні новини зараз
Україна може поринути у темряву: енергетики заговорили про блекаут Хто з українців залишиться без пільг у 2024 році 3 хвилини – правда чи міф? За скільки ракета "Циркон" може дістатися українських міст "Нафтогаз" дав 9 днів: що потрібно зробити навіть якщо газ не споживаєте
Показати ще

Нагадаємо, Володимир Зеленський показав своїх майбутніх виборців.

Раніше портал "Знай.uа" повідомляв, що Зеленський показав Україні першу декларацію.

Також портал "Знай.uа" писав, що Зеленський оприлюднив повний текст програми "Слуги народу".