Сьогодні в столичному Палаці Спорту відбувся Всеукраїнський громадський форум під назвою «Відкритий діалог», на якому президент України Петро Порошенко представив свою передвиборчу програму на пост глави держави.

З ранку біля будівлі палацу зібралися силовики: воїни Нацгвардії шеренгою вишикувалися біля входу. Також були присутні автомобілі Нацполіціі. По периметру Спортивну площу обнесли огорожею, повідомляє Politeka, посилаючись на «Вести».

Початок форуму планувався на 14:00.

Напередодні заходу представник оргкомітету форуму, керівник Інституту розвитку та сприяння демократії Катерина Поп повідомила, що в заході візьмуть участь приблизно 10 тисяч чоловік. За її словами, форум повинен провести аналіз п'яти років діяльності президента і спрогнозувати, що буде відбуватися в країні, якщо Порошенко піде на другий термін.

Популярні новини зараз
Два тарифи на воду: нові ціни встановили для мешканців багатоповерхівок та приватного сектору Спіймали на вулиці та примусово відвезли в ТЦК: українцям розповіли, як себе поводити "Втратимо територію України аж до Дніпра": командир Президентської бригади налякав прогнозом Тариф 7,96 грн/куб діятиме не для всіх: кому доведеться платити більше
Показати ще

«Форум організовується не тільки по лінії Адміністрації президента, скільки по партійній лінії, сторони партії БПП», - розповів журналістам один з наближених до президента народних депутатів, який має безпосереднє відношення до формування передвиборчої кампанії Порошенко.

Нагадаємо, раніше "Знай.ua" повідомляв про те, що глава словацького зовнішньополітичного відомства і голова ОБСЄ Мирослав Лайчак зробив Україні несподівану пропозицію. Так, політик запропонував переглянути рішення про заборону російським спостерігачам бути присутніми на майбутніх виборах президента, які пройдуть в березні. Про це він заявив по ходу телефонної розмови з главою МЗС України Павлом Клімкіним, пишуть ЗМІ Словаччини.

Крім того, як повідомляв портал "Знай.ua", центральна виборча комісія зареєструвала рекордну для України кількість кандидатів в президенти на вибори 2019 року. Про це стало відомо на засіданні ЦВК у п'ятницю, 8 лютого.

Також "Знай.ua" писав про те, що скандальний соратник Януковича, екс-регіонал Олег Царьов розповів, яке майбутнє чекає так званий проект "Новоросія" після президентських виборів в Україні. Відповідний прогноз Царьов озвучив для російських ЗМІ. За його словами, до останнього часу Кремль не мав ніяких сценаріїв на випадок, якщо на президентських виборах в Україні перемогу здобуде Анатолій Гриценко або Володимир Зеленський.