Нещодавно у Львові з'явилися скандальні зображення на білбордах. На них розміщені гасла передвиборчої кампанії кандидата в президенти Володимира Зеленського, його самого та олігарха Ігоря Коломойського. Мер міста Андрій Садовий висловив свою думку щодо цього.

Як наголосив політик на своїй особистій сторінці у Facebook, такі провокативні та фейкові білборди неприпустимі.

"Я категорично проти того, щоб кандидату в президенти в моєму рідному місті будь-хто говорив "ти не маєш права балотуватись, бо ти клоун". Розміщення фейкових чорнушних бігбордів - річ недопустима. У Львові таке вперше за багато років (відповідальність несе рекламодавець і він буде покараний)", - йдеться в дописі лідера партії "Самопоміч".

Популярні новини зараз
Продасте за 8000 гривень: колекціонери влаштували полювання на особливі 5 копійок Зайвий раз не помиєшся: з 1 травня піднімають ціни на водопостачання – скільки заплатимо Штрафи від 3,5 тисяч гривень: "Газмережі" попередили власників газових плит та колонок Українцям виплатять по 10 800 гривень на особу: хто отримає нову допомогу
Показати ще

Білборди із зображенням нібито слоганів передвиборчої кампанії Зеленського з'явилися на Личаківській і Городоцькій вулицях Львова, а також на об'їзній дорозі. На них було написано "Весною житимемо по-новому. У федеральному окрузі. Зе! Президент (гасло політичної кампанії Зеленського) – слуга народу! (назва серіалу про президента України, в якому головну роль грає Зеленський і згодом утвореної партії шоумена)"; "Весна прийде – будуть нові жарти про хохлів". Зе! Президент – слуга народу!", а також "ЗЕ!проданець — слуга у(R)ода", на якому зображено Володимира Зеленського та олігарха Ігоря Кломойського.

А 8 лютого у Львові "Правий сектор", Об'єднання учасників АТО та організація "Розвиток громади" провели акцію протесту "Проти клоунів у політиці" біля Львівського державного цирку, де мав відбутися виступ студії Зеленського "Квартал 95". Активісти тримали плакати з написами "Українці – не "хахлы", "Кандидат Зе – руйнування інституцій держави", "Україна – не повія. Нам не смішно" тощо.

Варто зазначити, що Володимир Зеленський опонент Андрія Садового на виборах президента України, які відбудуться в березні цього року.

Нагадаємо, що Гриценко викликав Садового на бій: один на один або командами, як йому зручно.

Раніше " Знай.ua" писав, що Володимира Зеленського атакували у Львові перед благодійним концертом Кварталу 95.

Також "Знай.ua" писав про те, що Садовий анонсував об'єднання з Вакарчуком: не бачу ніяких проблем.