Кандидат у президенти від партії "Громадянська позиція" Анатолій Гриценко заявив, що дав згоду на проведення дебатів з лідером "Самопомочі", кандидатом у президенти Андрієм Садовим.

Про це він написав у Facebook.

Анатолій Гриценко
Анатолій Гриценко

За його словами, 31 січня, перебуваючи на каналі "1+1", поспілкувався з Садовим.

"Я підтвердив готовність до публічних дебатів з ним один на один або командами, як йому зручно. З усіх питань державної політики. На його 24-му каналі або на будь-якому іншому", - заявив Гриценко.

Популярні новини зараз
"Київстар" попередив українців про небезпеку: що треба знати Нова війна, тепер космічна: астрономи розповіли, як НЛО прилетять боротися за воду В українців залишилося кілька годин: дзеркальна дата 24.04.2024 допоможе вам виконати бажане, правила Оля Полякова дізналася, що вагітна після розлучення: як насправді з'явився Буряковський
Показати ще

Політик додав, що Садовий пообіцяв подумати.

Нагадаємо, Гриценко розповів, як Порошенко нацькував на нього титушек: жорстоке і безкарне побиття

Кандидат у президенти України Анатолій Гриценко дав свідчення у Нацполиции у справі про напад на нього в Одесі.

Цю інформацію лідер партії "Громадянська позиція" повідомив самостійно на своїй сторінці в Facebook, передає "ХВИЛЯ".

"Тільки що був на допиті в Головному слідчому управлінні Нацполиции. Дав свідчення слідчому, який розслідує злочин проти нашої команди, вчинене 28 листопада в Одесі. Коли СБУ організувала титушок, щоб не допустити мене в ефір Радіо Shark, і брутальне побиття наших партійців".

Як раніше повідомляв "Знай.ua" Військовий скандал між Луценком і Гриценко: в бій вступив Турчинов, все вирішить суд

Секретар РНБО Олександр Турчинов назвав неправдивими заяви кандидата в президенти Анатолія Гриценка про те, що він нібито "приховував свого сина від участі в АТО.

"На відміну від екс-міністра оборони уряду Януковича Анатолія Гриценка, мій син у найважчі для нашої держави часи - влітку 2014 року, відразу після отримання диплома українського вузу, пішов добровольцем в Національну гвардію", - написав Турчинов в Facebook.

Також Знай.ua" писав про те, що Вантажівки з львівським сміттям Садового прорвалися на Київщину

На Київщині поліція затримала сміттєвози з держномерами Львівської області

Два вантажних автомобіля «DAF» співробітники поліції виявили під час розвантаження на стихійному незаконної звалищі в Баришівському районі.