У суботу, 9 лютого, чинний президент України та кандидат на цю посаду на виборах 2019 року Петро Порошенко презентував свою програму. Разом з дружиною Мариною Порошенко виступив на арені київського Палацу Спорту.

Виступ відбувся в рамках Всеукраїнський суспільного форуму "Відкритий діалог".

Користувачі соцмережі Facebook опублікували цікаве фото. На ньому красномовна назва заходу перегукується з тим, що насправді усе відбувалося за зачиненими дверима, парканом і з сотнями охоронців. Усі вони слідкували за всією прилеглою до Палацу спорту територією.

"Фото з сьогоднішнього форуму Петра Олексійовича. Ось такий "Відкритий Діалог", - йдеться в дописі Михаїла Шнайдера.

Популярні новини зараз
Хліб, молоко, м'ясо та навіть яйця: в Україну несеться різке подорожчання на важливі продукти Борги анулюють: українцям дали новий шанс у важкі часи Йдеться майже про 10 тисяч гривень: скільки сьогодні мають отримувати українські пенсіонери Українцям 60+ нададуть грошову допомогу, можна запросити рідних: як подати заявку
Показати ще

У коментарях користувачі соцмережі відреагували так: " Можна трішки порівняти із Контрактовою пл., куди нагнали більше 200 працівників поліції, 5 автобусів і 2 автозаки... це що? Мені було якось неприємно і підозріло, що знов матимемо справу із договорняками".

Інші додали: "Та йому вже ніякий діалог не допоможе, ні відкритий, ні закритий, ні 1000 грн, які він роздає".

Загалом, у заході взяли участь близько 10 тисяч осіб. Ще з самого ранку до будівлі Палацу Спорту під'їжджали автобуси, які привезли учасників заходу з різних областей України. Сам Порошенко з'явився перед публікою близько 13:00. Також на форумі виступили український музичний гурт ТІК, актриса театру і кіно Ірма Вітовська, голова фракції БПП Артур Герасимов.

Петра Порошенка, як кандидата у президенти, 7 лютого було зареєстровано у Центральній виборчій комісії.

Нагадаємо, що Центральна виборча комісія зареєструвала рекордну для України кількість кандидатів в президенти на вибори 2019 року. З'явився повний список.

Раніше "Знай.ua" писав, що Зеленський довів українців до сліз, емоційно нагадавши про Поплавської та Скрябіна.

Також "Знай.ua" писав про те, що Гриценко викликав Садового на бій: один на один або командами, як йому зручно.