Президент України Петро Порошенко разом зі своєю дружиною Мариною Порошенко виступив на арені київського Палацу Спорту. Свій виступ він розпочав о 13:12.

Він подякував усім присутнім та пообіцяв чесний діалог, а також сказав про те, що в Україні зараз відбуваються серйозні історичні процеси.

Також він наголосив на тому, що членство в Євросоюзі та вступ до НАТО – курс України, який закріпили в Конституції.

Голова держави сказав про те, що майже усі депутати Верховної Ради України проголосували за ініціативу президента, і тільки кілька людей натиснули кнопку "проти" – вони 5 колона і слуги Кремля.

Близько 13:00 на сцені з'явилась відома українська актриса театру і кіно Ада Роговцева, яка сказала, що Петро Олексійович їй як рідний. Також вона назвала президента бійцем, який дуже мужньо тримається.

Популярні новини зараз
З 1 квітня почнете отримувати від 3 520 до 8 тисяч гривень: чиї виплати стали більшими Абоненти збунтувалися проти "Київстар": не хочуть доплачувати за гігабайти, якими не користуються 3 хвилини – правда чи міф? За скільки ракета "Циркон" може дістатися українських міст "Нафтогаз" дав 9 днів: що потрібно зробити навіть якщо газ не споживаєте
Показати ще

Сьогодні, 9 лютого, у Києві приходить "Відкритий діалог" – Всеукраїнський суспільний форум, на якому діючий президент України Петро Порошенко представить свою нову передвиборчу кампанію.

У форумі візьмуть участь близько 10 тисяч осіб. Ще з самого ранку до будівлі Палацу Спорту під'їжджали автобуси, які привезли учасників заходу з різних областей України.

Також на форумі виступили український музичний гурт ТІК, актриса театру і кіно Ірма Вітовська, голова фракції БПП Артур Герасимов.

Петра Порошенка, як кандидата у президенти, 7 лютого було зареєстровано у Центральній виборчій комісії.

Нагадаємо, квартал 95 пройшовся по обіцянках політиків: ну давай, розсміши президента. Студія "Квартал 95" випустила новий пародійний відеоролик в стилі знаменитого телешоу "Розсміши коміка" під назвою "Розсміши президента" де Володимир Зеленський сидячи в журі сміється над нарізкою передвиборних обіцянок таких політиків як Петро Порошенко, Юлія Тимошенко та Віталій Кличко.

Як повідомляв "Знай.ua", Зеленського ледь не побили у Львові, виступ Квартал 95 зривають: "Клоун, проплачений олігархами".

Також Знай.ua писав, що секретний указ Ющенка і Януковича показали у мережі: довічне утримання та не тільки.