Днями в мережі з'явився секретний указ Віктора Януковича. Цим документом Янукович забезпечив своєму попереднику Віктору Ющенку довічну державну дачу, охорону, грошове утримання і навіть охорону, водіїв та покоївок.

Цей указ з'явився в мережі завдяки народному депутату "Батьківщини" Сергію Власенку. Він опублікував указ на своїй сторінці в Facebook.

Ось за що продав Україну Віктор Ющенко. Він її продав Янеку тепер продає Пєці. Це один із ПЕРШИХ УКАЗІВ янека. Доречі, весь період президентства янека, цей указ був таємним.

Geplaatst door Сергій Власенко op Dinsdag 5 februari 2019

Згідно з цим документом, вже через 2 тижні після набуття повноважень президента, 12 березня 2010 Віктор Янукович видав указ під грифом "таємно", який складається з 6 пунктів.

Популярні новини зараз
В Україні пенсіонери отримають "подвійні", та навіть "потрійні" пенсії: у ПФУ озвучили вимоги Потрібно мобілізувати у першу чергу: ексчиновник розповів, хто має поповнити лави захисників Боржникам за воду почнуть приходити червоні платіжки: кому загрожують відключення Гроші на кону: "Ощадбанк" зробив важливе оголошення
Показати ще

Так, новоспечений президент виділив своєму попереднику Віктору Ющенку довічне грошове утримання в розмірі актуальною президентської зарплати. Крім того, згідно з указом Ющенко отримав 1 радника, 2 помічників, 2 автомобіля, 4 водіїв, 1 кухаря, 2 покоївок, 2 офіціантів і охорону за державний рахунок. Крім того, та сама дача в Конча-Заспі дісталася Ющенко в довічне користування з утриманням за рахунок держави.

"Ось за що продав Україну Віктор Ющенко", - прокоментував публікацію Сергій Васенко.

Нагадаємо, у 2010 році Віктор Янукович переміг свого конкурента Юлію Тимошенко з перевагою всього в 2%. Чинний тоді президент Віктор Ющенко напередодні 2 туру виборів закликав голосувати «проти всіх», чим, на думку експертів і політиків, фактично привів до влади Януковича.

Нагадаємо, Путін зібрався провернути в Україні сценарій часів Ющенка. Розігрує карту газового шантажу, але на кону мільярди.

Як повідомляв Знай. ua, Ющенко дав слушну пораду Путіну. За словами колишнього президента росіяни хочуть царя, вони не прагнуть до демократії.

Знай. ua писав, що як обманювали нас Кучма, Ющенко і Янукович: Андрухович застеріг Україну перед виборами. Використовували один і той же прийом.