Відомий актор та керівник студії "Квартал 95" Володимир Зеленський активно планує свою передвиборчу кампанію. Однак, якщо він справді стане президентом, йому можуть суттєво зменшити повноваження. Україна в той час може стати виключно парламентською державою, а не парламентсько-президенською.

Про це заяви колишній однопартієць та діловий партнер українського олігарха Ігоря Коломойського, міський голова Дніпра Борис Філатов в інтерв'ю виданню Ліга.net.

Борис Філатов

"Президентство Зеленського може закінчитися переходом до парламентської республіки. Президента перетворять на молдавського Додона без повноважень", - зазначив він.

Ще один варіант - президента Зеленського усунуть силою, додав Філатов.

Популярні новини зараз
Одні поїдуть, інші не доживуть: як зміниться Україна у найближчі 15 років Одна квитанція "поважчає" на 150 грн: як в Україні зміняться тарифи на світло, газ та воду Подорожчання майже на 40%: українців чекає "сюрприз" у платіжках Спіймали на вулиці та примусово відвезли в ТЦК: українцям розповіли, як себе поводити
Показати ще

"Після таких заяв Зеленського про Путіна. Якщо радикали вважатимуть, що пахне колабораціонізмом з Кремлем, то такий сценарій можливий. Коли Саакашвілі бігав по урядового кварталу і тягнув за собою людей, то влада вчинила мудро. Взяла їх змором. Якщо це станеться у новій серії? Чи володіє він можливостями асиметричних або силових відповідей? Або радикали просто прибіжать до нього в кабінет і скажуть: "Доброго дня!" А силовики навмисно відвернуть голову в інший бік", - поділився своїми міркуваннями мер Дніпра.

Нагадаємо, що Зеленський створює найбільшу команду в історії України: є вакансія. Тепер представники команди в пошуках юриста, який буде координатором в цій сфері і зуміє об'єднати фахівців з усієї України.

Також Знай.ua" писав про те, що Зеленський довів українців до сліз, емоційно нагадавши про Поплавської та Скрябіна: як живі.

Як раніше повідомляв "Знай.ua" Зеленський сплутав Путіну всі карти в Україні: навіть Царьов прозрів.

Скандальний соратник Януковича, екс-регіонал Олег Царьов розповів, яке майбутнє чекає так званий проект "Новоросія" після президентських виборів в Україні.