Володимир Зеленський написав заяву в поліцію: за ним хтось стежить.

Під час проведення фестивалю "Ліги сміху", в період з 30 січня по 4 лютого 2019 року у місті Одеса 12 автомобілів стежили за майбутнім кандидатом у президенти України. Як зазначає Зеленський, автомобілі не припинили за ним стежити, навіть коли він приїхав з Одеси до Києва.

Національна поліція розпочала досудове розслідування, адже Володимир Зеленський надав факти стеження за ним.

Як зазначає майбутній кандидат у президенти України, а також керівник "Студії Квартал-95", за ним та його командою стежать невідомі на кількох автомобілях із тонованими вікнами.

Популярні новини зараз
Одні поїдуть, інші не доживуть: як зміниться Україна у найближчі 15 років Віддавати по 10% від пенсії не доведеться: "Київстар" порадував стареньких бюджетним тарифом Астролог побачив у травні "лихо" для України Це має робити кожен, хто має смартфон: чохол і скло на екран не захистять
Показати ще

Нагадаємо, що Зеленський терміново звернувся до українців: дякую за все, бережіть себе. Відомий український шоумен і кандидат в президенти Володимир Зеленський опублікував нове відео зі Львова, де на нього накинулися провокатори. Відеозапис Зеленський виклав на особистій сторінці в Instagram. Так, зокрема, Зеленський показав відео з концерту у Львові, який вчора всіляко намагалися зірвати десятки людей. У коментарях під відеороликом користувачі залишають позитивні коментарі зі словами підтримки на адресу шоумена, якого офіційно зареєструвала ЦВК кандидатом у президенти України.

Як повідомляв портал Знай.uа, на Зеленського та команду напали у Львові. Поява на вулиці зірки, а нині кандидата в президенти – і перехожі вишикувалися в чергу, щоб сфотографуватися. За традицією, в містах, де виступає "95 квартал", спочатку відбувається благодійний концерт. Саме його і намагалися зірвати – напередодні приїзду Зеленського у Львові з'явилася провокаційні бігборди, а за годину до початку концерту зібралися молоді люди в камуфляжі і спортивної статури.

Також Знай.uа писав, що Зеленський запустив новий челлендж. Так, після того, як артист публічно заявив про балотування у президенти, а пізніше став офіційним кандидатом, його конкуренти стали відкрито поливати його брудом і, зокрема, називати клоуном. Але, замість того, щоб ображатися або мовчати, Володимир Зеленський прийняв це з гумором.