Кандидат у президенти і артист Володимир Зеленський разом з "95-м кварталом" у п'ятницю виступив у Львові. Він прибув у місто вранці і мав час для прогулянки по старій частині, йдеться в сюжеті ТСН.

Поява на вулиці зірки, а нині кандидата в президенти – і перехожі вишикувалися в чергу, щоб сфотографуватися. За традицією, в містах, де виступає "95 квартал", спочатку відбувається благодійний концерт. Саме його і намагалися зірвати – напередодні приїзду Зеленського у Львові з'явилася провокаційні бігборди, а за годину до початку концерту зібралися молоді люди в камуфляжі і спортивної статури.

Вони назвали себе ветеранами АТО і членами патріотичних організацій. "У той час, коли у нас йде війна в країні, ця людина хоче очолити нашу країну, яка перебуває в стані війни, і бути верховним головнокомандувачем. Тут стоять бійці – запитайте, чи вони хочуть", - переконував голова правління військово-патріотичної підготовки Олег Хильків.

Популярні новини зараз
Такої катастрофи українці не бачили 230 років: що відбувається з народжуваністю на фоні війни Борги анулюють: українцям дали новий шанс у важкі часи Звертайте увагу на серійний номер: які гривневі банкноти можна продати за нечувані суми Фруктів не наїмося: який дефіцит чекає Україну
Показати ще

Хто розмістив бігборди і хто організував цей пікет – невідомо. Місцеві ЗМІ пишуть, що людей у камуфляжі зібрав бізнесмен-свободівець Ігор Кривецький, який в регіоні відомий ще й як кримінальний авторитет на прізвисько Пупс. Джерела в правоохоронних органах натякнули місцевим журналістам і на інших організаторів – мовляв, не проти була президентська адміністрація.

Зеленський з артистами "Кварталу" вийшов до протестуючих і намагався поговорити. Його натомість намагалися спровокувати, але марно – Зеленський відповів на всі питання і претензії були вичерпані: "Львів'яни, слава Україні! Спасибі за все! У нас концерт". Пройти людям, які прийшли на концерт "95 кварталу", учасники акції не заважали. На самому концерті жодного інциденту не було – публіка зустрічала команду "Кварталу" і Зеленського традиційними оплесками.

Під час словесної перепалки Зеленського обвинили у вживанні наркотіків. Він це заперечував и запропонував "актівісту" Сергію Фаворскому разом пройти тест на наркотики.

Нагадаємо, Зеленський звернувся в правоохоронні органи з заявою про зафіксовані факти стеження за ним і його співробітниками невідомими особами. Відкрито кримінальну справу.

Як повідомляв портал Знай.uа Зеленському запропонували зайняти місце Януковича в Межигір'ї.

Знай.uа писав: Зеленський запустив новий челлендж: я клоун і пишаюся цим.