Не так довго залишилося до того часу, коли українці оберуть нового президента, а "в подарунок" отримають і першу леді або джентельмена країни. Інформацію надав портал "Країна 24".

До подружжю глав держав зазвичай прикута особливо пильна увага громадян - на думку багатьох, дружини президентів-чоловіків і чоловіки президентів-жінок повинні відповідати деяким критеріям. Найчастіше людей цікавить, як веде себе чоловік чи дружина президента країни, у що одягається і чим займає своє дозвілля. Спробуємо розібратися, чим же відзначилися "другі половинки" деяких кандидатів в президенти України?

Нинішня перша леді Марина Порошенко перебуває у шлюбі з гарантом більше 30 років. За наполяганням чоловіка їй довелося залишити кар'єру медика і стати домогосподаркою. Тепер вона супроводжує чоловіка на світські заходи, перерізає стрічки, допомагає людям з інвалідністю і розвиває культуру. Дбала навіть про долю футбольних уболівальників під час Ліги чемпіонів. За ці роки вона встигла креативно привітати чоловіка з Днем народження і влаштувалася телеведучої на каналі Ахметова, де навчала робити зарядку.

Чоловік Юлії Тимошенко, Олександр - бізнесмен. Прописаний в Чехії, де отримав політичний притулок, нібито для захисту дружини. Разом вони прожили вже майже 40 років. Олександр Тимошенко також побував у в'язниці - за звинуваченням у розкраданні державного майна. Не всі його іноземні компанії потрапили в декларацію Юлії Тимошенко. Місцеві ЗМІ пишуть, що деякі з них навіть співпрацюють з російським підприємством в включеному Криму. Крім того, медійники виявили офшори, через які він збагачується на мережі ломбардів в Україні.

Популярні новини зараз
Перерахунок пенсій з 1 травня: чого чекати стареньким Дешевше, ніж чашка кави: Vodafone запустив пільговий тариф, але не все так радісно ДПС вже готова списати ваші гроші: кому готуватись до примусового стягнення Штрафи від 3,5 тисяч гривень: "Газмережі" попередили власників газових плит та колонок
Показати ще

Про Олену Зеленську відомо мало. Вона працює разом з чоловіком і виховує дітей. Сам шоумен каже, що дружина строго забороняє йому публікувати в своїх мікроблогах її знімки, тому побачити її на публіці вкрай складно.

Публічною людиною не вважає себе і дружина кандидата в президенти, мера Львова Андрія Садового, Катерина Кіт-Садова. Вона вважає за краще називати себе домогосподаркою і матір'ю п'ятьох дітей.

Майже непомітна на публіці і дружина екс-регіонала Юрія Бойка. Ще 10 років тому їх можна було побачити разом на вечірках, зараз же на всіх заходах він вважав за краще дружині соратників-оппоблоковцев. Однак відомо, що Віра Бойко - мати шістьох дітей, володіє нерухомістю в Росії, там же отримує зарплату і зберігає гроші в банку, а також володіє акціями Луганського електроапаратного заводу.

Дружина Анатолія Гриценка - головний редактор видання "Дзеркало тижня" Юлія Мостова, яка перебувала поруч з чоловіком обидва рази, коли він намагався стати президентом, так само поводиться і в третій раз. Одружилися вони 16 років тому. У кулуарах пліткують: в сім'ї Гриценко головна - жінка.

"Я думаю, якщо б Юлія Мостова хотіла керувала країною, вона б уже давно керувала", - зізнався якось сам Анатолій Гриценко.

Нагадаємо, раніше "Знай.ua" писав про те, що зрив президентських виборів 31 березня і їх подальший перенесення стає все більш реальною перспективою розвитку подій.

Також "Знай.ua" писав: "Гіпнотерапевт розкрила всі таємниці Юлії Тимошенко: ось за кого ви збираєтеся голосувати."

Крім того "Знай.ua" Повідомляємо: "Порошенко, Тимошенко, Зеленського та інших кандидатів перевірили на чесність."