Окупанти в анексованому Криму знизили вартість перевезення через Керченську поромну переправу для легкових автомобілів до 500 рублів (у гривнях - приблизно 205 гривень).

Незважаючи на зниження ціни, із 6 по 10 лютого поромна переправа зробила лише 22 рейси. Про це свідчать дані генерального директора ДУП РК "Кримські морські порти" Олексія Волкова, опубліковані у Facebook.

Разом з тим, легкових автомобілів на переправі практично немає. За його словами, за звітний період через Керченську поромну переправу перевезли тільки три транспортні засоби такого штибу.

Керченская переправа. Перезагрузка⚠️ С 06.02 по 10.02: 22 рейса, 17 грузовых авто, 3 легковых, 3 с опасным грузом, 30 пассажиров. Стоимость для л/авто снижена.

Популярні новини зараз
Заплатите від 17 000 до 51 000 грн: українців попередили про штрафи з 1 квітня Відвикайте від опалення: українців просять зробити це до вимкнення, щоб не постраждати Українцям готують тарифний удар після опалювального сезону Переказ з картки на картку будуть жорстко контролювати: як можуть заблокувати картку
Показати ще
Geplaatst door Aleksey Volkov op Maandag 11 februari 2019

"За вказаний період перевезені 17 вантажівок, три легкові авто і три автомобілі з небезпечним вантажем, а також 30 пасажирів", – підсумував Волков.

Нагадаємо, Путін волоче іржаву армаду в Крим іншими шляхами. Окупаційна адміністрація Криму заявила, що основними клієнтами стануть пасажири порома. Хто буде цими пасажирами, показали перші фото з переправи. Судячи зі знімків, на пором активно вантажаться цілі ешелони російської військової техніки.

Як повідомляв "Знай.ua", Путін влаштував кримчанам нові випробування: камені з неба такі непередбачувані. Окупанти влаштували кримчанам нові проблеми. Мешканці окупованого Криму все більше скаржаться на політику окупаційної російської адміністрації. Один з мешканців Криму розповів про життя півострові.

За словами кримчанина, тепер у Криму виник також і дефіцит технічної води і людям немає чим поливати городи.

Також "Знай.ua" писав, що Путін приніс в Крим справжній "русский дух": півострів залило фекаліями. В окупованому Криму на виїзді з Керчі утворилося ціле озеро з фекалій. Місцеві мешканці шоковані і забили тривогу.