У окупантів в Криму виникли досить передбачувані проблеми з Керченським мостом. Під'їзні шляхи до мостового переходу буквально "розповзаються". Відтак альтернативним шляхом перекидання в Крим військової техніки стала поромна переправа.

Окупаційна адміністрація Криму заявила, що основними клієнтами стануть пасажири порома. Хто буде цими пасажирами, показали перші фото з переправи. Судячи зі знімків, на пором активно вантажаться цілі ешелони російської військової техніки.

Популярні новини зараз
Спіймали на вулиці та примусово відвезли в ТЦК: українцям розповіли, як себе поводити На школи тепер чекають масові перевірки: батьки домоглися свого В Україні готується революція у житловій сфері Показники лічильника стануть недійсними: споживачів застерегли від неприємностей з платіжками
Показати ще

Також поромом планується перевозити військовослужбовців, які супроводжують армійську техніку. Ще одним клієнтом стануть підприємства-перевізники небезпечних вантажів.

Нагадаємо, Путін готує бій-реванш на Донбасі: бойовики вивели з укриттів іржаву армаду. У Путіна думають про розгортання повномасштабного наступу на окупованих територіях.

Російська Федерація не лише передає бойовикам відремонтовану військову техніку, а й проводить з ними навчання. Зарарз терористи проходять вишкіл поблизу житлових кварталів на окупованих територіях. Крім того, по всій лінії зіткнення противник веде активну снайперську і розвідувальну діяльність.

Як раніше повідомляв "Знай.uа", Путін стягує до кордону тактичні групи: готові вторгнутися в Україну у будь-яку хвилину. Російська сторона вздовж українського кордону розмістила принаймні 28 батальйонних тактичних груп, які знаходяться в готовності до негайного застосування".

Також Знай.ua" писав про те, що офіцер розповів, скільки бойовиків українські герої відправили в пекло: і це тільки за січень. Куратори з РФ наказують систематично занижувати офіційна кількість загиблих і поранених. У інтернеті розповіли, скільки окупантів було ліквідовано за січень 2019 року.