Мешканці окупованого Криму все більше скаржаться на політику окупаційної російської адміністрації. Один з мешканців Криму розповів ФАКТАМ про життя півострові.

"Той пісочок з неба потихеньку починає набувати обрисів камінчиків. Коротше. Дружина сьогодні поспілкувалася з мамою, ну з моєю тещею, повністю ватною. Ну у якої типу Росія давай-давай, Путін форева і т. д. І розповідає мені. Не буду в діалогах, постараюся передати суть. Дачні ділянки приватизувати не виходить, документи почали оформляти ще в Українському Криму, а продовжили в окупованому і що… тепер окупаційна влада незважаючи на всі запевнення, що типу все збережеться, у допоможуть всім (навіть оформлення зрушили то чи до 2022, то чи до 2023 року), кажуть що ФСЕ, типу ніяк не виходить. Завтра 11.02.2019 в 10.00, начебто зустріч голів дачних кооперативів з кимось зверху (кума піде, вона начебто має якийсь баланс)" — говорить він.

За словами кримчанина, тепер у Криму виник також і дефіцит технічної води і людям немає чим поливати городи.

Популярні новини зараз
"Нафтогаз" дав 9 днів: що потрібно зробити навіть якщо газ не споживаєте 3G в Україні більше не буде: до чого готують мобільні оператори Жертвувати шлунком заради комуналки більше не доведеться: пенсіонерам призначать доплати Українцям готують тарифний удар після опалювального сезону
Показати ще

"Скажу далі. Вода Криму, ну типу водоканал старого, сказав, шо технічної води більше не буде (платили що в розмірі 500 рублів за 5 місяців (травень-вересень включно) за 10 соток), а буде звичайна 33 рубля за куб (і ціна не кінцева), спробуй полів 10 соток" - каже він

А ще чоловік підсумовує, що "камені з неба вони такі непередбачувані".

Нагадаємо, Путін волоче іржаву армаду в Крим іншими шляхами.

Як повідомляв "Знай.ua", окупований Крим опинився на межі катастрофи: навіть бетонні укріплення не рятують.

Також "Знай.ua" писав, що Путін приніс в Крим справжній "русский дух": півострів залило фекаліями. В окупованому Криму на виїзді з Керчі утворилося ціле озеро з фекалій. Місцеві мешканці шоковані і забили тривогу.