Гарант Сполучених Штатів Америки висунув кандидатуру на пост генерального прокурора Америки. Ним виявився Вільям Барр.

Примітно те, що Вільям Барр вже обіймав цю посаду, ще в ті часи, коли головою правління Штатів Джордж Буш - старший. Запам'ятався Барр тим, що критикував роботу Роберта Мюллера.

До речі, Роберт Мюллер зараз займає пост спецпрокурора, а раніше був підлеглим Барра в департаменті Міністерства юстиції по кримінальних справах. Так ось, у ті часи Мюллер вів власне розслідування за фактом вторгнення Росією у вибори президента. Відбувалося це три роки тому, у 2016 році. Заковирка в тому, що Барр всіляко критикував роботу Мюллера. Тепер же демократи схиляються до єдиної думки, що таке ставлення Барра - упереджене і він не може займати посаду генерального прокурора Сполучених Штатів Америки.

Зрештою сенат проголосував. П'ятдесят п'ять чоловік висловилися "за" призначення Вільяма, і лише сорок чотири члена висловилися "проти".

Популярні новини зараз
"Нафтогаз" попередив усіх: потрібно встигнути до 25 квітня Дніпровська дівчина-хатико повернулася, але тепер вона нападає на людей Спіймали на вулиці та примусово відвезли в ТЦК: українцям розповіли, як себе поводити На школи тепер чекають масові перевірки: батьки домоглися свого
Показати ще

Нагадаємо, президент США разом зі своєю дружиною Меланією Трамп приєднався до привітань дітей на Новий Рік. Коли йому зателефонував один хлопчик, Трамп запитав чи вірить той у Санта Клауса. А потім додав, що в сім років - це ще не маргінально. Тим самим зруйнував віру дітей у Санта Клауса.

Як повідомляв "Знай.uа", на США обрушилася стихія - потужний ураган "Флоренс". Цьому страшного урагану присвоїли другу категорію. Тоді приблизно триста тисяч жителів залишилися без електрики.

"Знай.uа" також писав про те, що американці з українськими коренями стали губернаторами США. Один з них відкритий представник ЛГБТ-спільноти, а другий представник Демократичної партії мільйонерів.