Комік і кандидат в президенти Володимир Зеленський поділився знімком своєї інавгурації в президенти.

минулого тижня були зйомки аналогічної сцени з фільму "Слуга народу", де Зеленський грав роль Василя Голобородька. Проект все ще знімається, а зйомка відбувається разом з монтажем.

Зйомка сцени інавгурації Голобородько сталася в Торгово-промисловій палаті України. На майданчику все було офіційно, як і повинно бути: булава, прапори, Конституція і Пересопницьке Євангеліє, на яких присягають глави української держави.

Самий інтригуючий момент знімків в тому, що герой фільму за сценарієм вже вигравав вибори президента України. Тому церемонія, можна сказати, пройшла вже вдруге.

Популярні новини зараз
Повинні з'явитися без повістки: кого чекають у ТЦК з 1 квітня Погода несе божевільну спеку: прогноз на найближчі дні Жертвувати шлунком заради комуналки більше не доведеться: пенсіонерам призначать доплати Українцям готують тарифний удар після опалювального сезону
Показати ще

Нагадаємо, Зеленський або Голобородько: кого українці бачать своїм президентом

На даний момент українське суспільство дуже розчарувалося в діючих політиках і орієнтується виключно на людей, який поки що ніяк не асоціюються з владою. Про це заявив політичний аналітик і голова Спілки молодих сил Віталій Романченко.

Він переконаний, що Порошенко і Тимошенко зроблять усе можливе, щоб Зеленський не вийшов у другий тур президентських виборів.

Як раніше повідомляв "Знай.ua" Вибори 2019 неможливо сфальсифікувати: що наобіцяли українцям

Як відомо, дуже скоро в Україні пройдуть чергові президентські вибори. Для того, щоб вони відбулися 31 березня 2019 року більш чесно і прозоро, і щоб виключити факт фальсифікації, ЦВК внесла зміни.

В Україні діє 680 органів, які контролюють Єдиний державний реєстр. Виборці, які були внесені до Єдиного реєстру, мають право голосувати.

Також Знай.ua" писав про те, що Зеленський показав свіжі кадри "Слуги народу": тепер зрозуміло, чому його забороняють

Відомий комік і художній керівник студії "Квартал 95", а нині кандидат у президенти України Володимир Зеленський показав новий фрагмент з третьої частини популярного серіалу "Слуга народу".

Відео з'явилося на офіційному акаунті Зеленського в Instagram.

Кадри демонструють момент укладання таємних договорів з торгівлі газом і тарифних націнок. Чиновник з олігархом обговорюють нову схему під назвою "Амстердам +".