Згідно з даними, які нещодавно Київський міжнародний інститут соціології, до другого туру на президентських виборах вийдуть Петро Порошенко, Володимир Зеленський і Юлія Тимошенко. І якщо діючий президент таки вийде у другий тур, то він програє Зеленському і Тимошенко - про це свідчать результати соцопитування. Про це повідомило інформаційне агентство Інтерфакс-Україна.

Згідно з даними соціального опитування, єдиний кандидат, якого вдасться обійти Петру Порошенку - це Юрій Бойко, але він майже не має шансів потрапити до другого туру президентських перегонів.

Діючий президент Петро Порошенко уступає Юлії Тимошенко у 1,5 рази, а Володимиру Зеленському - у 2 рази.

Соціологічне опитування проводилося на замовлення, було опитано 2007 осіб, які проживають на території України в 134 населених пунктах. На окупованих територіях опитування не проводилося. Статистична погрішність становить 3,3%.

Нагадаємо, Зеленський поставив "старих політиків" на місце: гречка і гумор – різні речі.

Популярні новини зараз
Перерахунок пенсій з 1 травня: чого чекати стареньким Продасте за 8000 гривень: колекціонери влаштували полювання на особливі 5 копійок ДПС вже готова списати ваші гроші: кому готуватись до примусового стягнення Зобов'язали передати списки: ТЦК посилює "полювання" на ухилянтів
Показати ще

Кандидат в президенти України Володимир Зеленський вважає спроби заборони проекту "Слуга народу 3" політичними боями без правил.

Відомий комік і художній керівник студії "Квартал 95", а нині кандидат в президенти України Володимир Зеленський побачив у ситуації, яка виникла навколо серіалу "Слуга народу-3" страх і паніку старих політиків. Шоумен назвав хвилю боротьби з популярним українським серіалом політичними боями без правил.

Також Знай.ua писав, що Реджеп Ердоган вирішив у черговий раз публічно принизити президента РФ Володимира Путіна.

Варто відзначити, що сам Путін на міжнародній арені має дуже погану славу, і це не через війну та втручання у справи багатьох країн. Він зачасту порушує етикет на найвищому політичному рівні. Іншими словами Путін дозволяє собі запізнюватися на зустрічі міжнародного рівня, і випадок цей не поодинокий.