Реджеп Ердоган вирішив у черговий раз публічно принизити президента РФ Володимира Путіна.

Про це повідомляють ЗМІ.

Наразі вже відомо, що президент Туреччини проігнорував час, який раніше був обговорений для офіційної зустрічі з Путіним.

Варто відзначити, що сам Путін на міжнародній арені має дуже погану славу, і це не через війну та втручання у справи багатьох країн. Він зачасту порушує етикет на найвищому політичному рівні. Іншими словами Путін дозволяє собі запізнюватися на зустрічі міжнародного рівня, і випадок цей не поодинокий.

Популярні новини зараз
Віддавати по 10% від пенсії не доведеться: "Київстар" порадував стареньких бюджетним тарифом "Нафтогаз" попередив усіх: потрібно встигнути до 25 квітня Українські пенсіонери отримають по 500 гривень "бонусу": хто у списку "літніх" щасливчиків Німеччина вводить суворі обмеження: як це вплине на українців
Показати ще

Варто відзначити, що раніше журналісти навіть склали рейтинг запізнення Путіна на робочі зустрічі. Так, менше за всіх прочекала королева Єлизавета. Путін змусив її чекати цілих 14 хвилин.

Разом з тим варто відзначити, що сенатори США представили 13 лютого законопроект, який передбачає введення нових санкцій проти Росії, в тому числі і з-за агресії в Україні. Росія висловила обурення таким кроком, назвавши такий крок "шаленим".

Голова комітету Ради Федерації з міжнародних справ Костянтин Косачов звинуватив американців у втручанні більше 80 разів на вибори іноземних держав. Також він звинуватив США в кібератаках на російські об'єкти інфраструктури.

Він підкреслює, що "Вашингтон підпорядковується Україні", а хаос у Сирії почався через американців, які його туди нібито принесли.

"Американцям дуже хочеться бути винятковими. Поки що вдається в основному по іншу сторону добра і зла. Адже 22 трильйони держборгу і понівечені долі багатьох народів треба якось відбивати. А крім тотальної гегемонії, інших інструментів для приховування власних поразок не залишається. Звідси божевільні і бездумні санкції", – пише він у своєму Facebook.

Санкції США, передбачені законопроектом:

1. Санкції проти російських банків, які підтримують зусилля РФ по підриву демократичних інститутів в інших країнах.
2. Санкції, спрямовані на інвестиції в російські проекти щодо зрідженого природного газу за межами РФ. Також законопроект передбачає санкції, пов'язані з російським суверенним боргом.
3. Санкції щодо російського киберсектора. До цієї частини відносяться санкції щодо російських політичних фігур, олігархів і членів їх сімей, а також інших осіб, які сприяють незаконним і корупційних дій.

Нагадаємо, злочин Путіна на Донбасі потрапив на відео.

Як повідомляв "Знай.ua", Соловйов насмішив українців новим маразмом.

Також "Знай.ua" писав, що Путіна змусять молитися на Україну.

Путін попросив Трампа більше тиснути на Україну