Стало відомо, з ким президент Росії Володимир Путін проведе День Всіх Закоханих, 14 лютого. І немає, це не гімнастка Аліна Кабаєва. Романтичні плани агресора розкрило видання Новий Час.

Так, у публікації видання сказано, що Президент Туреччини Реджеп Тайіп Ердоган анонсував переговори з Володимиром Путіним в Сочі 14 лютого.

"14 лютого ми проведемо зустріч з паном Путіним у Сочі", - розповів Ердоган на турецькому телебаченні.

Попередня зустріч Ердогана і Путіна відбулася 23 січня в Москві. Тоді вони обговорювали політичне врегулювання кризи в Сирії допомогою астанинського процесу, учасниками якого є Росія, Туреччина та Іран.

Популярні новини зараз
Потрібно мобілізувати у першу чергу: ексчиновник розповів, хто має поповнити лави захисників Нові тарифи на газ в Україні: скільки він коштуватиме до квітня 2025 року 60-й День народження - не привід радіти: в Україні пенсіонерам повідомили погану новину Гроші на кону: "Ощадбанк" зробив важливе оголошення
Показати ще

Тим часом, до Путіна вже вишикувалася черга з охочих зустрітися з ним. Так, нещодавно наш портал писав, що Зеленський хоче зустрічі з Путіним. Відомий комік і керівник «Кварталу 95» зробив заяву, що не-по-дитячому шокувало західних дипломатів.

Він сказав, що готовий сісти за стіл переговорів з президентом Російської Федерації Володимиром Путіним. Про це він заявив 23 січня на зустрічі з західними дипломатами, яка відбулася за ініціативою послів західних країн у представництві Європейського союзу в Україні, про що повідомляє Страна.uа.

Як повідомляв портал "Знай.uа": російський політик розповів про ставлення Путіна до Донбасу. Як він заявив, президенту Росії він потрібен зовсім не для ресурсів, а для впливу на ситуацію всередині нашої країни, а також торгів питанням Криму.

Також "Знай.uа" писав, що українці згадали про всіх численних обіцянки чинного українського президента, яким так і не судилося здійснитися.

У Путіна справи, звичайно, не дуже. Ми раніше повідомляли, що російський президент втратив останнього союзника і залишився один на один з колосальними боргами.

Влада однією з найважливіших для Путіна країн ухвалили рішення про вихід з величезних інфраструктурних проектів, які повинні були створюватися з Россией.

зокрема, експерти відзначають, що подальша доля розрекламованого газопроводу "Сила Сибіру", який нібито будується на гроші росіян і китайців, останнім часом все частіше говорять про замороження проекту.

Нагадаємо, Зеленський зробив сенсаційну заяву про Путіна.

Як повідомляв "Знай.uа" українська артилерія на Донбасі знищила лігво путінських вояк.

Також "Знай.uа" писав, що Жириновський жорстко пройшовся по Путіну.