Російський президент Володимир Путін в черговий раз став жертвою насмішок.

На цей раз президента РФ висміяли через незрозумілі зміни у зовнішності.

Про це розповів рядовий російський пропагандист Дмитро Смирнов, який називає себе "журналістом кремлівського пулу".

"Путін: Зарплата вчителів не повинна опускатися нижче середньої по економіці в регіонах Васильєва: Наші вчителі — дивовижні люди! Путін: Я знаю, тому потрібно стежити за рівнем їх заробітної плати Васильєва: Дивовижні люди! Путін: Не потрібно їх нахвалювати, за зарплатою слідкуйте", - йдеться у підписі до відео, яке було опубліковане Смирновим, і на якому користувачі соцмереж помітили суттєві зміни у зовнішності президента Росії.

Популярні новини зараз
"Земля затремтить під ногами": ясновидець Герман побачив точний рік перемоги України Одні поїдуть, інші не доживуть: як зміниться Україна у найближчі 15 років Життя стане солодшим без цукру: в Україні супермаркети оновили ціни на сіль, майонез та кетчуп Українські пенсіонери отримають по 500 гривень "бонусу": хто у списку "літніх" щасливчиків
Показати ще

Зокрема, деякі коментатори звернули увагу на черговий безглуздий піар Володимира Путіна. А інші ж помітили, що у президента проблеми з обличчям.

"Дімка, твоєму господарю ботокс не рівномірно вкололи, одна щока переважує", "А що у нього з обличчям? Опухлий весь якийсь", "Ох, вже ці нахаби-вчителі зі своїми завищеними вимогами до 9000 руб", "Дивні люди ці вчителі , їм вже майже не платять у регіоні а вони працюють , дивовижні люди", "Економити на вчителях — це теж саме, що економити на власних дітях", — пишуть вони у коментарях під публікацією.

Раніше повідомлялося, що стало відомо, з ким президент Росії Володимир Путін проведе День Всіх Закоханих, 14 лютого. І ні, це не гімнастка Аліна Кабаєва. Романтичні плани агресора розкрило видання Новий Час.

Так, у публікації видання сказано, що Президент Туреччини Реджеп Тайіп Ердоган анонсував переговори з Володимиром Путіним в Сочі 14 лютого.

"14 лютого ми проведемо зустріч з паном Путіним у Сочі", - розповів Ердоган на турецькому телебаченні.

Попередня зустріч Ердогана і Путіна відбулася 23 січня в Москві.

Нагадаємо, Зеленський зробив сенсаційну заяву про Путіна.

Як повідомляв "Знай.uа" українська артилерія на Донбасі знищила лігво путінських вояк.

Також Знай.uа" писав, що Жириновський жорстко пройшовся по Путіну.